luxe trap, van bruchem staircases, houten trap, exclusieve trappen

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

Luxe trap in stoere villa | Van Bruchem Staircases

Deze stoere, luxe villa is een verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving met grootse ruimtes. Van der Padt Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woning. Comfortabel, veel privacy en plasticiteit in het metselwerk maken samen met de verassende interieurdetails de luxe villa compleet. De luxe trap in de ruime hal is afkomstig van Van Bruchem Staircases.

Eenheid

Het moest een stoere, duurzame en luxe villa met veel privacy worden. Door het rustieke materiaalgebruik met een warme en stoere uitstraling is er eenheid gecreëerd in sfeer, belijning en kleur om binnen en buiten te verbinden. Hierbij is gebruikgemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen en warme sfeertonen in een kwaliteit die duidelijk de identiteit van de bewoners weerspiegelt.

luxe trap, van bruchem staircases, houten trap, exclusieve trappen

Houten trap

De ruime hal biedt direct zicht op de grote keuken en de achterliggende besloten tuin. De luxe trap met stalen leuning springt meteen in het oog. Doordat er gekozen is voor een donkere houtsoort, past de trap perfect bij de rest van het interieur. De gietvloer en de lichte muren vormen een bijzonder contrast met de trap.

luxe trap, van bruchem staircases, houten trap, exclusieve trappen

Exclusieve trappen

Met de exclusieve trappen van Van Bruchem Staircases worden boven en beneden één geheel. Dankzij meer dan 128 jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van trappen, mag het bedrijf zichzelf dé specialist noemen op het gebied van trappen. De ontwerpers gaan in overleg met de opdrachtgevers aan de slag. Zo werd ook de luxe trap in deze woning ontworpen in nauwe samenwerking met de bewoners.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

Alle projecten van Van Bruchem Staircases bekijken?