Luxe tuin, knops tuindesign, the art of living

  • Erik Knops
  • Maidstone 40
  • 5026 SK Tilburg

Luxe tuin met een high-end uitstraling | Knops Tuindesign

Knops Tuindesign is opgericht door de gepassioneerde tuin- en landschapsontwerper Erik Knops. Zijn expertise en liefde voor het vak stonden bijna tien jaar geleden aan de basis van wat inmiddels is uitgegroeid tot een deskundig en hoogwaardig ontwerpbureau. Vandaag de dag mag Knops zich scharen onder de grote namen in de ontwerpwereld. Knops onderscheidt zich door een heldere ontwerpfilosofie en een herkenbare stijl. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van strakke vormentaal, gevoel van luxe en een tijdloos karakter.

Ultiem gevoel van buitenleven

De zoektocht naar de perfecte balans tussen de klantwensen en de randvoorwaarden van de omgeving zijn de basis van ieder ontwerp. De uitgangspunten van de klanten worden op creatieve wijze vertaald in gedetailleerde een 3D-ontwerp. Knops werkt graag vanuit de laatste trends en ontwikkelingen en proberen altijd vernieuwend te zijn in hun ontwerpen. Hierdoor blijven ze opdrachtgevers verwonderen met haar tuinen. De buitenruimte wordt als verlengstuk van de woning gezien, omdat de tuin de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. De ontwerpen van Knops weerspiegelen het ultieme gevoel van buitenleven door de integratie van bijvoorbeeld wellness, overkappingen en luxe bijgebouwen. In combinatie met de juiste materialen en beplanting wordt er een geheel gecreëerd dat in ieder seizoen en op elk moment van de dag de juiste beleving oproept.

Optimaal ontzorgen

Knops Tuindesign maakt niet alleen mooie ontwerpen voor ee uitzonderlijke en luxe tuin. Ze denken ook graag mee met (interieur)architecten, zodat de tuin een mooi synergie vormt met in- en exterieur. Door in bouwteams samen te werken ontstaat er een totaal plaatje. Er is door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd door Knops met professionele en betrouwbare partners. Gedurende het volledige traject worden de opdrachtgevers ontzorgd door Knops, waardoor het creëren van een droomtuin voor alle partijen een inspirerende en bijzonder ervaring wordt.

 

Gebaseerd op een tekst van: Dana Otten
Fotografie: Hans Gorter

___

Knops Tuindesign

___

Meer projecten zien van Knops Tuindesign?