Luxe vakantievilla, natuurgevelsteen, gevelbekleding, Natuurgevelsteen

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Luxe vakantievilla | Natuurgevelsteen

Op een wel heel unieke locatie op Texel is een prachtig villapark gerealiseerd. Het park is ruim opgezet en is gevuld met luxe vakantievilla’s die allemaal een ruim stuk eigen grond om de woning hebben zodat eenieder kan genieten van de rust en privacy. Het park is staat midden in de prachtige natuur van het Waddeneiland. Je hebt vanuit de villa’s dan ook oogstrelend uitzicht…

Eén met de natuur

De luxe vakantievilla’s zijn gevestigd in een natuurrijke omgeving en het architectenbureau dat dit project verzorgt, Natrufied Architecture, vond het van groot belang dat de vakantiewoningen goed zouden blenden met hun omgeving. Er is dan ook zo veel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen. Zo hebben de woningen rieten daken, houten constructies en gevels van natuursteen. Op deze manier draait alles om de beleving van de natuur. Zelfs de toegangspoorten van het villapark zijn bekleed met natuursteen om vanaf het eerste moment een gevoel van vrijheid en natuur te ervaren. Ook stopt de beleving in de natuur niet op het moment dat je bij je luxe vakantievilla aankomt, want ook hier komt de natuurrijke omgeving terug.

Unieke verschijning

De natuursteen is afkomstig van Natuurgevelsteen, expert in gevelbekleding door middel van een uitgebreid assortiment aan natuursteen. Natuurgevelsteen tovert elk bouwwerk om in een unieke verschijning met een karakteristieke uitstraling met een eigenzinnige stijl. En juist die eigenzinnige stijl maakt Natuurgevelsteen zo interessant. Je kunt als opdrachtgever namelijk eindeloos combineren met verschillende steensoorten, kleuren en patronen. Op deze manier is er altijd wel een stijl die bij de opdrachtgever past!

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Natuurgevelsteen

____


natuursteen, natuurgevelsteen, appartementencomplex, exclusief materiaal, prachtig, luxe uitstraling

____

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?