Luxe villa met elegant louvredak

Livium

Om het leefoppervlakte nog groter te maken en optimaal te kunnen genieten van de buitenruimte kozen deze opdrachtgevers voor de producten van Livium. Het bedrijf heeft een prachtige verlenging van de woning gerealiseerd middels een groot louvredak met een eikenspant en nog een wat kleiner formaat louvredak. Door de verstelbare louvres kunnen de bewoners zelf de hoeveelheid zonlicht en schaduw naar wens reguleren. Op deze manier genieten zij jaardoor van hun heerlijke buitenruimte. Of het nu gaat om bescherming tegen felle zon in de zomer of het creëren van een gezellige sfeer tijdens een milde herfstdag, het louvredak biedt veelzijdigheid en comfort. Toch bleef het daar niet bij en kozen ze ook voor louvrepanelen.

Louvrepanelen, zonwering, Livium

Louvrepanelen

Livium werd ook gevraagd om twee louvrepanelen te plaatsen. Eén aan de voorkant van de woning en één aan de achterzijde. Het paneel aan de voorkant is vast en draagt bij aan het elegante karakter van de woning. Het louvrepaneel aan de achterzijde is daarentegen elektrisch en kan daardoor eenvoudig versteld worden. Het paneel biedt verschillende standen zodat de opdrachtgevers de mate van lichtinval en privacy volledig kunnen aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren. Livium heeft dan ook weer prachtig werk geleverd en wist met hun producten zowel op praktisch als esthetisch vlak wat toe te voegen aan de schitterende villa.

Louvrepanelen, zonwering, Livium

Meer over Livium

Livium staat voor de nieuwe generatie zonregulering. Dit betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van louvredaken, louvrepanelen, shutters en louvrepergola’s. Al hun producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn volledig maatwerk, hierdoor kan het bedrijf kwaliteit waarborgen. Dat de zonwering maatwerk is betekent ook dat de producten in iedere situatie geplaatst kunnen worden. Hierdoor worden er zowel nieuwbouw, als bestaande gebouwen mee verrijkt. Wil je meer weten over de producten van Livium of wil jij je graag laten adviseren? Breng dan voor meer informatie een bezoek aan de website.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 15-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livium