Luxe villa met maatwerk interieur en wellness tuin

VSB Wellness

Deze prachtige woning staat op een fantastische groene locatie dichtbij de zee. Passend bij deze schitterende omgeving ontwierp en realiseerde VSB Wellness een stijlvol en luxe interieur voor zowel de woning als het poolhouse. Bovendien waren zij verantwoordelijk voor alle wellness voorzieningen, denk aan onder andere een zwembad en jacuzzi. De wellness tuin werd realiteit door een samenwerking met Knops Tuindesign & Jansen Hoveniers. Alle elementen werden volledig en netjes op elkaar afgestemd. Hierdoor wist VSB Wellness zowel binnen als buiten de connectie met de prachtige omgeving terug te laten komen. De bewoners kunnen nu dan ook optimaal genieten van een esthetisch hoogwaardig design en veel praktisch voorzieningen.  

Wellness, tuinontwerp, VSB Wellness, The Art Of Living

Een exclusieve sfeer  

Het gebruik van marmer in combinatie met maatwerk en wastafelkranen in een bronze finish zorgen in de master badkamer voor de gewenste exclusieve sfeer. Deze luxe sfeer werd ook in andere ruimtes doorgevoerd en uit zich onder andere in strak maatwerk. Denk aan inloop- en kantoorkasten. Ook werd leer langs de haard geplaatst voor een chique touch. In de gastenbadkamer spelen keramische afwerkingen met kiezelmozaïeken de hoofdrol. Het kleurenpalet is in deze ruimte volledig afgestemd op het naar binnen halen van de natuur. We kunnen dan ook spreken van een prachtig totaalconcept.  

Wellness, tuinontwerp, VSB Wellness, The Art Of Living

Volledig tot rust komen 

In de waanzinnige tuin steelt het zwembad de show. Hij gaat naadloos op in het doordachte tuinontwerp. Een doorkijkhaard zorgt voor de scheiding tussen het zwembad en het royale terras. Bovendien biedt het een subtiele verbinding tussen de woning en het wellness gedeelte van de tuin. Het zwembad is verder lijn geplaatst met de spa en het wellness gebouw. Hier vind je een designsauna, een infrarood corner met voeten bad, een inloopdouche en een toiletruimte. Voor de complete ontspanning werd in het bijgebouw ook een bar met een maatwerk keukenblok geïnstalleerd. Het zorgt ervoor dat deze wellnessruimte genoeg ruimte biedt om dagelijkse beslommeringen even helemaal te vergeten en volledig tot rust te komen. 

Editor: Media Team

Datum: 27-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living

Fotografie: VSB Wellness