Luxe villa met moderne badkamer

B Dutch

In een luxe moderne villa hoort natuurlijk ook een exclusieve badkamer die volledig past bij de rest van het interieur. Zo’n badkamer moet niet alleen een strak design hebben, maar het is ook belangrijk dat alle nieuwe innovatieve technieken in de ruimte verwerkt worden. Dit zorgt voor optimaal comfort en het laat de bewoners volledig tot rust komen. Dit is dan ook de reden dat de bewoners van de hedendaagse villa kozen voor een moderne badkamer. Deze badkamer is en suite en laat de bewoners elke dag genieten van een wellness ervaring. Het werd een badkamer die voorbij de verbeelding gaat.  

Moderne badkamer, ligbad, B Dutch

Royaal ligbad 

Zodra je de moderne badkamer betreedt val het royale ligbad meteen op. Deze eyecatcher is het B Dutch ligbad Lounge. Dit is absoluut een bad met een uniek ontwerp naar hand van B Dutch. In dit geval werd gekozen voor een mat wit ligbad dat volledig op maat werd gemaakt. Het materiaal dat werd gebruikt om het bad te produceren is Solid Surface Corian. Dit materiaal is erg duurzaam, zal niet verkleuren en is praktisch in onderhoud. In dit geval werd gekozen voor een royaal ligbad dat tegen de muur werd geplaatst, maar je zou bij B Dutch ook een vrijstaand bad kunnen laten produceren.  

Regendouche  

De grote douche heeft een mat witte B Dutch Novo douchevloer van wel 80 centimeter breed, 180 centimeter lang en 3 centimeter dik. De vloer van de douche werd bewust wat hoger geplaatst om er zo nog ledverlichting onder te kunnen installeren. Daarnaast werd een luxe regendouche geïnstalleerd. Deze douche betreft een complete B Dutch RVS regendouche set, inclusief een inbouwventilatiesysteem waar de kop van de regendouche in werd verwerkt.  

Sfeervol geheel 

Om de badkamer wat sfeervoller te maken werd de look van de vloer in de slaapkamer doorgetrokken. De vloer lijkt echt hout, maar in werkelijkheid is het keramiek. Een andere sfeermaker zijn de twee LED en dimbare B Dutch Lux mat zwarte wandspots die boven het bad hangen. Dit zorgt ervoor dat het totaalconcept helemaal klopt en dat je kunt zien dat alles tot in detail werd uitgewerkt.  

Editor: Media team

Datum: 14-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch