vouwwand, Solarlux, muur, The Art of Living

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Luxe vouwwand voor daglicht en ventilatie | Solarlux

Belangrijke elementen in een woning zijn natuurlijk daglicht en een goede ventilatie. De frisse lucht in huis zorgt voor een goed binnenklimaat en voorkomt vocht- en schimmelvorming. Dit komt direct de gezondheid ten goede, evenals een flinke portie daglicht dat een bijdrage levert aan een positiever humeur en beter bioritme. Kortom: tijd om je huis ook te betrekken bij een gezonde levensstijl. Kies voor een luxe vouwwand van Solarlux zodat je dit alles kan ervaren in een luxe jasje.

Glazen aanbouw

Wil je je huis gezonder maken, dan bieden de producten van Solarlux een goede oplossing vanwege de hoge mate van transparantie en flexibele openingsmogelijkheden. Zo kun je de achtergevel van je woning royaal openen met een vouwwand. In tegenstelling tot een traditionele schuifpui of tuindeuren open je met een vouwwand de ruimte nagenoeg over de volle breedte. Wil je ook meer woonruimte, dan biedt een serre een prima uitkomst. Zo creëer je een lichte ruimte met een aangenaam klimaat.

vouwwand, Solarlux, muur, The Art of Living

Extra opties

Vele extra opties kunnen geïntegreerd worden en zijn volledig automatisch te bedienen door ingebouwde sensoren. Denk bijvoorbeeld aan zonwering en dakramen die gekoppeld aan een weerstation en een perfecte constante temperatuur garanderen. Door het vele glas warmt de ruimte snel op en goed geïsoleerde profielen van de vouwwanden en het dak gecombineerd met triple glas voorkomen warmteverlies. In vele oude huizen gaat veel energie verloren door deuren en ramen, maar nu levert het juist energie op.

Meer over Solarlux

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. Dit is dan ook meerdere malen bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards.
Om deze kwaliteit en de service te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kan je een persoonlijk advies verwachten van de deskundige professionals. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

vouwwand, Solarlux, muur, The Art of Living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Solarlux

___

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?