Mariska jagt, alphenberg, luxe wandbekleding

Luxe wandbekleding in stijlvol penthouse | Alphenberg

Dit stijlvolle penthouse, ingericht door Studio Mariska Jagt, bevat geheel maatwerk interieur. Wanneer je het penthouse binnentreedt heerst er gelijk een luxe gevoel. Er is gezorgd voor eenheid en symmetrie in de woning door herhaling. Aan Alphenberg de taak om luxe wandbekleding te verzorgen.

Samenhangend geheel

Voor het interieurontwerp is gekeken naar het geheel en zijn er factoren toegevoegd die voor een samenhangend geheel zorgen. De rust die de woning uitstraalt komt voort uit de grote meubelstukken, het kleurgebruik en de combinatie van verschillende materialen.

Luxe uitstraling

Het gehele penthouse straalt luxe uit. De keuken heeft een grijze kleur en een mooi aanrechtblad van natuursteen. De gouden kranen geven een finishing touch aan de uitstraling. De inbouwapparatuur in de keuken met onder andere een wijnklimaatkast maakt de keuken exclusief. De sfeer van de keuken wordt doorgetrokken naar de eettafel. Hier staat een grote donkere eettafel met een oneven blad. Het goud komt weer terug in de prachtige ronde lampen boven de eettafel. Een andere blikvanger in deze ruimte is de luxe wandbekleding van Alphenberg. De donkere kleur past perfect bij de ruimte en de grote ramen aan de andere zijde zorgen voor genoeg daglicht. De luxe wandbekleding heeft een mooi design en geeft het gevoel van een betegelde wand.

Exclusief

De luxe wandbekleding van Alphenberg is exclusief. De uitgangspunten zijn dan ook meesterschap, creativiteit en duurzaamheid. De materialen die Alphenberg gebruikt zijn natuurlijk. De luxe wandbekleding is uniek, geen een stuk leder is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat iedere wand een eigen karakter heeft. Een aantal jaar geleden was het bekleden van jouw muur met leer nog niet zo bekend, maar nu is het een echte interieurtrend!

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Peter Baas

____

Wil je meer projecten bekijken van Alphenberg?


Alphenberg, leather, leren

Alphenberg

Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen

__
Meer informatie over Alphenberg?