Luxe wastafel: ontdek de producten van B Dutch

B Dutch

De badkamer wordt tegenwoordig gebruikt om uitgebreid te relaxen. Genieten onder een heerlijke regendouche of in bad helemaal tot rust komen met de lekkerste geuren, er wordt veel en langdurig gebruik gemaakt van de badkamer. Het ontspannen gevoel en de daar bijhorende sfeer worden versterkt als het complete badkamerdesign een uitstraling heeft die hierbij past. De Riva wastafelelementen en de Imola meubelelementen van B Dutch sluiten daar naadloos bij aan. Zodat je thuis eenvoudig een wellnesservaring kunt creëren.  

Evenwichtige combinatie 

Stoer, eigentijds en luxe, zijn drie eigenschappen die de combinatie van de wastafel en het badkamermeubel uiteenzetten. Het is een evenwichtige combinatie van lichtgrijs Milan-Stone keramiek en een walnotenplaat die er samen voor zorgen dat het wastafelmeubel dé blikvanger van de badkamer wordt. Om de badkamer helemaal compleet te maken werd het ontwerp van de wastafel versterkt met rvs-wandkranen. Het tijdloze materiaal geeft de exclusieve uitstraling van het meubel de finishing touch die het verdient. De kranen zijn daarnaast ook van goede kwaliteit en erg onderhoudsvriendelijk, zodat ze altijd hun kenmerkende matte en strakke look & feel behouden.  

Wastafel, badkamers, B Dutch

Keuzemogelijkheden  

Voor de realisatie van het badkamermeubel heeft B Dutch alleen de beste materialen gebruikt. Het Keramiek van de wastafel leent zich niet alleen perfect voor badkamertoepassingen, maar het biedt ook veel keuzemogelijkheden. Zo zijn de keramische wastafelelementen ook te verkrijgen, in niet van echt te onderscheiden, replica’s van blauwstaal, natuursteen en beton. Maar ook de plaat van het Imola meubelelement biedt veel opties. De meubelelementen zijn onder andere te verkrijgen met een metalen of eikenlook.  

Wastafel, badkamers, B Dutch

Modulaire opbouw 

Het badkamermeubel en de wastafel kunnen modulair opgebouwd worden. De Riva wastafelelementen hebben een vaste afmeting, maar het Imola meubel heeft dat daarentegen niet. Dat betekent dat ze in verschillende maten en afmetingen te verkrijgen zijn. Dit maakt het mogelijk een combinatie van Riva en Imola op iedere gewenste lengte te produceren.  

Wil je zelf de kwaliteit en kracht van Riva en Imola ervaren? Dan kun je altijd, geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan de showroom van B Dutch. Loop binnen om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor een uitgebreide hulp en professioneel advies.  

Editor: Media team

Datum: 15-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch