Luxe wellness met buitenzwembad en whirlpool

Aqua Unique

Spa Sereen Maastricht is de plek waar luxe en natuur op mooie wijze aan elkaar verbonden zijn geraakt. Het is dan ook niet voor niets hun motto. Dit nieuwe, chique wellnesscomplex biedt toegang tot de meest fijne en mooie sauna’s en spa’s. Hiermee is het één van de top wellness faciliteiten van Limburg. Aqua Unique was betrokken bij dit wellness resort en kreeg de eer een buitenzwembad en een whirlpool met infinity voor hen te realiseren. Twee elementen die absoluut niet mogen ontbreken in een luxe wellness.

Het voortraject

Sinds het begin van het project was Aqua Unique betrokken. Spa Sereen zocht namelijk bedrijven die mee wilden denken en tegelijkertijd ook een deel van de uitvoering op zich zouden kunnen nemen. Aqua Unique heeft dan ook meegedacht over de invulling van het buitenterrein van de wellness. De kunst hiervan was om de buitenruimte zo in te richten dat het terrein optimaal benut kan worden, zodat de gasten ervan kunnen genieten. Daarom werd niet alleen nagedacht over de ligging van het zwembad, maar ook over de grootte en de esthetische wensen van de buitenruimte.

Het ontwerp

Het uiteindelijk ontworpen concept bestaat uit een ruime ligweide, een whirlpool met een infinity en een buitenzwembad. Het buitenzwembad kent een grote afmeting en is verwarmd, waardoor er heerlijk in gezwommen kan worden. Voor de optimale sfeerbeleving werd gekozen voor kleurverlichting en er werd een lamellen afdekking geplaatst. De whirlpool met infinity is een vierkante bak met een overloopgoot. Hierdoor zie het geheel er onmiddellijk luxe uit.

De realisatie

Na het officiële akkoord was Aqua Unique nauw betrokken bij de realisatie. Samen met andere betrokkenen werden de voorbereidingen gestart. Regelmatige terugkoppelingen zorgde ervoor dat alle werkzaamheden netjes op elkaar waren afgestemd. Dit resulteerde in een heerlijke wellness waarbij de bezoekers kunnen genieten van optimaal comfort.