luxe wellness, the art of living, vsb wellness

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Luxe wellness om te ontspannen en op te laden | VSB Wellness

VSB Wellness BV uit het Nederlandse Diessen is zonder enige twijfel dé specialist in maatwerk wellness projecten. Hun leidinggevende positie is te danken aan een aantal belangrijke factoren: ze luisteren ontzettend goed naar de klant, werken enkel met topmerken vanuit eigen productie, stellen alleen de beste vaklui te werk, investeren continu in productontwikkeling en innovatie en werken samen met binnen- en buitenlandse architecten en opdrachtgevers. Hun recent opgeleverde project ‘Perfect Sense’ in Kampenhout wordt hier tentoongesteld. In deze luxe wellness tref je een stoombad, tropisch stoombad, jacuzzi’s, een wisselbad, dompelbaden en zwembaden, alle van VSB Wellness.

luxe wellness, the art of living, vsb wellness

Wellness center

Het leveringsprogramma van VSB Wellness omvat high-end sauna’s, infraroodcabines, zwembaden, stoombaden, whirlpools alsook de totale interieurinrichting van de bijhorende infrastructuur. Het esthetische plaatje maakt een bezoek aan deze luxe wellness intens en overweldigend, maar de kwaliteit van de faciliteiten maken een bezoek tot een succes. De vochtige warmte het stoombad bijvoorbeeld stimuleert je bloedcirculatie en zet je poriën open; de ideale voorbereiding voor een ontspannende lichaamsbehandeling achteraf. De bijbehorende essentiële oliën voeren je in gedachten mee naar een eeuwenoud Oosters badhuis.

luxe wellness, the art of living, vsb wellness

Stressvrij genieten

Naast een stoombad is er ook een tropisch stoombad. Dit bad neemt je mee op een schitterende reis door het Zuiden. De ruimte ademt de geur en het gevoel van dat zalige nietsdoen waardoor je elke vorm van stress uit je lichaam voelt verdwijnen. De temperatuur van deze stoombaden is 42°C en de luchtvochtigheid zit op een aangenaam percentage van 85%. Verder word je ook uitgenodigd om te komen cocoonen in hun panorama jacuzzi met een adembenemend uitzicht over een idyllisch stukje binnentuin. De tweede jacuzzi ontdek je op het dakterras. Daar geniet je van het heerlijke masserende water dat jouw drukpunten stimuleert, naast een knisperend haardvuur midden in een gezellige groene daktuin.

luxe wellness, the art of living, vsb wellness

Energie opwekken

Daarnaast is het echt een aanrader om je bloedsomloop en immuniteit een boost te geven in het wisselbad. Stap afwisselend in het warme en koude bad om jouw bloedvaten te triggeren om zich open te zetten en terug te vernauwen. Je zal letterlijk de hernieuwde energie door je lichaam voelen pompen. Een laatste aanrader van ons is jezelf kort en krachtig onderdompelen na een saunabezoek in een van de ice cubes oftewel ijskoude dompelbaden. Bij een complete saunabeleving is het niet alleen heerlijk om helende hitte te ervaren, maar ook het afkoelen achteraf is minstens even belangrijk om je lichaam te resetten.

luxe wellness, the art of living, vsb wellness

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: VSB Wellness

____

____

 

Meer projecten zien van VSB Wellness?