luxe wellness, VSB Wellness, spa

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Luxe wellness | VSB Wellness 

Wanneer je in de Achterhoek woont, geniet je elke dag van de waanzinnige natuur, uitgestrekte weilanden en de enorme rust die dat met zich meebrengt. Toch wil je soms wel een wat wereldse ervaring. Je kan uiteraard je spullen pakken en vertrekken naar bijvoorbeeld Bali, maar het is veel wijzer om de tropische sferen naar huis te halen. Deze bewoners hebben zich dat slim bedacht door thuis een complete spa aan te leggen met buiten een whirlpool van Coast Spas en een riant binnenzwembad met wellnesswand waarin een stoomcabine, sunshower en sauna met opgietkachel en infrarood lampen is geplaatst. 

Uitgelichte sfeerwand

Het eerste wat je opvalt aan dit riante zwembad is de gigantische sfeerwand die compleet is uitgelicht. De weergegeven afbeelding doet je wegdromen en geeft de ruimte een intense ambiance. Het verlaagde plafond biedt ruimte voor strakke LED-verlichting die sfeerverhogend is. De kleur kan je eenvoudig met een afstandsbediening aanpassen. De ruimte is genoeglijk aangekleed met relaxte meubels voor ultieme ontspanning. In het verlengde van het zwembad is een jacuzzi geplaatst die is bekleed met prachtig mozaïek. Het is heerlijk om daarin even te ontspannen na een work out baantjes trekken. 

Veel mogelijkheden

De wand met wellness bestaat uit meerdere cabines. De stoomcabine is prettig voor een vochtige lucht. De sauna kan daarentegen een veel hogere temperatuur bereiken voor de liefhebber. En wanneer je behoefte hebt aan meer energie, kan je genieten van de sunshower en infrarood lampen. Buiten is een whirlpool geplaatst om de mogelijkheden verder uit te breiden. Nederland is geen land met een warm klimaat, maar toch willen we bij ieder zonnetje, of het nou voor- of najaar is, er volop van genieten. Om die reden is de wellness dan ook doorgetrokken naar buiten. Al met al een complete beleving met een moderne look en strakke afwerking. 

luxe wellness, VSB Wellness, spa

 VSB Wellness, spa

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: VSB Wellness

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?