Luxe wijnkelder met stalen deuren 

Blecks

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker en ze worden steeds populairder; stalen deuren. Dit komt doordat stalen deuren eenvoudig, stijlvol en licht doorlatend zijn. Ze voldoen dus aan esthetische wensen en zijn ook nog erg praktisch. Bij iedere interieurstijl is daardoor wel een passende deur te vinden. Een bedrijf dat dit als geen ander weet is Blecks. Zij produceren fantastische deuren voor werkelijk iedere ruimte. Zo leverden zij ook de deuren van deze luxe wijnkelder.  

Wijnkelder met glazen pui 

Een project als dit zag je nog niet eerder. De wijnkelder werd vorig jaar opgeleverd en kreeg een schitterende glazen pui. De wand bestaat uit een stalen frame dat met glas werd opgevuld. Het is een symmetrisch, strak ontwerp waardoor alle aandacht meteen naar de prachtige wijnen gaat. Daarnaast zorgt het symmetrische lijnenspel ervoor dat er een gevoel van samenhang ontstaat en de volledige pui echt een eenheid is. Om de wijnkelder te betreden open je op een eenvoudige manier de scharnierdeur. Deze dubbele deur heeft aan beide zijden zijlichten waardoor de kelder toch overgoten wordt met licht.  

Blecks inschakelen 

De bewoners van deze woning wilden al lange tijd een wijnkelder. Ook wisten zij al vrij snel dat ze een stalen pui met scharnierdeur wilden, die hen toegang zou verlenen tot de kelder zelf. Met deze wens kwamen zij al snel bij Blecks uit. Een tevreden klant had hen vertelt over het werk dat het bedrijf had geleverd, ze hadden een taatsdeur onder de trap laten plaatsen, en op die manier begon het proces. Na één belletje konden ze al bij Blecks terecht, waarna ze zich konden buigen over het ontwerp. Een designer van Blecks heeft hen vanaf het begin tot het eind begeleid zodat een schitterende stalen pui kon ontstaan. De bewoners zijn dan ook erg tevreden over het eindresultaat en het jonge bedrijf, dat goed heeft geluisterd naar hun wensen.  

Editor: Media team

Datum: 21-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Blecks