Luxe woning met betoverende wellnessruimte

VSB Wellness

Niet alleen de woning en de tuin zijn prachtig, maar ergens achter op het perceel is nog een verrassing gerealiseerd. Het betreft een heerlijke wellnessruimte achterin in de tuin. Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van het leven. Voor de realisatie van deze luxe wellness werd de hulp van VSB Wellness ingeschakeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk wellness en interieurprojecten. Door volledig te ontzorgen laten zij hun klanten al bij de eerste kennismaking de rust ervaren waar zij al zo lang naar opzoek zijn. Dit was niet anders voor de bewoners van deze prachtige woning met wellnessruimte.  

Wellness, Sauna, VSB Wellness, The Art Of Living

Alles erop en eraan 

Allereerst bracht VSB Wellness de wensen van hun klanten in kaart. Zij droomden van een luxe thuiswellness met alles erop en eraan. Daarom werden een saunacabine, een doucheruimte met Raindance shower, een ronde spa en een stoomcabine ontworpen en gerealiseerd. Dagelijkse beslommeringen van je af laten spoelen, alle stress eruit zweten of heerlijk ontspannen in een bubbelbad; het kan allemaal. De innovatieve techniek en het expertise van VSB Wellness zorgen ervoor dat alle wensen van de bewoners op het gebied van gebruiksgemak uitgekomen zijn. 

Wellness, Sauna, VSB Wellness, The Art Of Living

Luxe en moderne uitstraling 

Maar ook op esthetisch vlak wordt ingespeeld op de wens dat de wellness volledig in het teken moet staan van rust en ontspanning. Alle visuele aspecten zijn bijvoorbeeld netjes op elkaar afgestemd. In de saunacabine is gekozen voor banken van Abachi hout en wanden van Hemlock fineer, wat erg goed staat bij de verschillende zwarte accenten. De finishing touch zit hem in de scharnieren, kozijnen, handgrepen en de douche, die allemaal uitgevoerd werden in dezelfde kleur zwart. Hierdoor heeft de wellness ruimte een luxe en moderne uitstraling gekregen. Ook op dit vlak wist VSB Wellness de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Al met al is het een heerlijke plek geworden, waar een rustgevende sfeer te boventoon voert.  

Editor: Media Team

Datum: 06-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living