Luxe woning, hemels wonen, luxe interieur

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Villa met weldadige uitstraling | Hemels Wonen

Warmte en luxe: dat is direct het gevoel dat je krijgt als je naar de foto’s van deze prachtige nieuwbouwwoning kijkt. De sfeer straalt comfort en rust uit, wat deze woning een rijk gevoel geeft. Dit sluit volledig aan op het uitgangspunt van de inrichting: ‘het goede leven’.

Luxe woning, hemels wonen, luxe interieur

Duurzaam

In dit duurzaam gebouwde huis wilden de bewoners graag de verbinding tussen binnen en buiten versterken. Zo zorgen grote ramen en de minimalistische inrichting in de leefkeuken ervoor dat keuken en tuin vloeiend in elkaar overlopen. De glazen deuren en grote tegels geven de woning lange zichtlijnen waardoor de ruimtelijke sfeer wordt benadrukt.

Luxe woning, hemels wonen, luxe interieur

Eye-cather

In de living, het kantoor en de aparte TV-kamer is gekozen voor een eiken visgraatvloer om een chique en rustige sfeer te creëren. Deze vloer geeft samen met de goudkleurige deurkozijnen een prachtige basis waar het donkere meubilair helemaal tot zijn recht komt. Een eye-catcher die er hierdoor écht uitspringt is het stilleven van bloemen op de achterwand van de leefkeuken. Deze enorme bloemen zorgen met avondlicht voor een levendige en warme beleving van de ruimte.

Luxe woning, hemels wonen, luxe interieur

Luxe woning, hemels wonen, luxe interieur

Perfecte balans

In de living geeft de donkere kast een rustige uitstraling waarbij diverse unieke accessoires meteen de aandacht trekken. Met aan beide zijden grote ramen is de living een echte ontspanningsruimte waarbij het op een zomeravond net voelt alsof je buiten zit. De diverse groene elementen in de woning – zoals de prachtig grote Strelitzia – geven de ruimtes een speelse maar toch rijke sfeer. Door een perfecte balans tussen verschillende lichte en donkere kleurtinten worden de verschillende ruimtes in deze woning samengetrokken tot één ontspannen geheel.

Tekst: Hemels Wonen
Fotografie: The Art of Living

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?