Luxe woning met hotelsferen, luxe woning, Dutch Home Design

Luxe woning met hotelsferen | Dutch Home Design

Verre oorden, comfortabele sferen en luxe alom. De interieurs van Dutch Home Design creëren het gevoel van een vijfsterrenhotel. Met perfect gekozen kleuren, stijlvolle meubels en origineel vormgegeven accessoires sluit de ambiance van je luxe woning naadloos aan op je identiteit. De internationale sfeer die zo kenmerkend is voor het Nijmeegse bedrijf trekt klanten aan van over de landsgrenzen.

Deuren: ALUX Doors. Inbouwspots: Lucide.

Comfort, luxe en design

Dutch Home Design onderscheidt zich van anderen door verder te gaan dan alleen het ontwerp maken. Ze kleden het hele interieur aan en zetten de puntjes op de i. Ze kiezen zelfs het servies en het beddengoed uit en maken vervolgens de bedden op zoals in een hotel. Dutch Home Design is allesbehalve standaard. Ze gaan voor tijdloos, internationaal en natuurlijk de ultieme hotelbeleving in elke ruimte. Met exclusieve stoffen, behang met unieke prints en accessoires in verschillende vormen en kleuren drukt Dutch Home Design een luxueuze stempel op het interieur.

Decoratie: Pot & Vaas. Fotokunst: Umo Art Gallery.

De wereld in huis halen

Wie enkel afgaat op de buitenkant van deze twee-onder-een-kapwoning zou met geen mogelijkheid vermoeden dat de binnenkant zo luxueus is, en bovenal: zo persoonlijk. Van een huis een thuis maken zit ‘m namelijk in de details. Een voorbeeld van zo’n detail is de lievelingskleur van de bewoners: blauw, maar ook de verre reizen die het koppel heeft gemaakt; alles wordt versmolten in het karakter van deze luxe woning.

Vloeren: Therdex. Meubels & Verlichting: Eichholtz. Raamdecoratie: Raamstyling. Muurbekleding: Arte International. Wijnkoelkast: Liebherr. Kranen: Lanesto. Keuken: Eigenhuis Keukens. Tegels Keuken: Grespania Benelux.

Exclusief en een gezonde dosis lef

De hotelbeleving komt het best tot uiting in de slaapkamer: de crèmekleuren en rustige stoffen, de chique kledingkasten en het losstaande hoogglans dressoir met marmeren blad. De gouden lamp boven het dressoir is een kunstvoorwerp an sich. Overal is rekening mee gehouden. Zo ook met de lichtinval. Bijvoorbeeld in de keuken. Omdat die zich in het oosten bevindt en ’s ochtends in het zonlicht baadt, is gekozen voor een donker en strak design.

Kranen: GROHE Nederland B.V. Leverancier badkamer: Dekker Zevenhuizen. Tegels badkamer: Grespania Benelux.

Luxe woning met hotelsferen, luxe woning, Dutch Home Design

Verlichting: Eichholtz. Deuren kast: Armani casa. Muurbekleding: The Romo Group. Meubels: The Grand Interior/ Leerdam Projecten.

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raff geschreven voor magazine nr. 5 2020
Fotografie: Dutch Home Design

______
Wil je meer projecten zien van Dutch Home Design?