Patina Interieurarchitectuur

  • Patina Interieurarchitectuur
  • Jan van Schaffelaarstraat 48
  • 3771 BV Barneveld
  • Contact:
  • Tel.: 06-57235578
  • E-mail: info@patina-interieur.nl

Verbouwing luxe woning | Patina Interieurarchitectuur

Wat begon als een vraag om de woonkamer in te richten, eindigde in de verbouwing van een luxe woning. Dit kan zomaar gebeuren wanneer je met de juiste interieurarchitect rond de tafel gaat zitten, iemand die met jouw wensen en dromen kan meedenken.

Verbouwing

Tijdens een afspraak maakten de eigenaren van het pand de opmerking dat het een droom was te wonen in een huis met rieten kap. Hier liet Patina het niet bij zitten. Samen met de eigenaren ging ze in gesprek. Op deze manier ontstond het plan om niet alleen het interieur, maar ook het exterieur bij de verbouwing van de luxe woning te betrekken.

Patina Interieurarchitectuur

Luxe woning

Dankzij deze verbouwing kon de droom van de eigenaren worden waargemaakt. Er werd besloten om de kapconstructie te verhogen waardoor er meer binnenruimte werd gecreëerd. Ook werd het huis geschikt voor een rieten kap. Daarbij werd er voor gekozen om de ramen te vergroten en deze door te trekken tot de vloer. Hierdoor komt er nu veel meer natuurlijk licht binnen in de woning.

Patina Interieurarchitectuur

Zwart-wit interieur

Naast het exterieur onderging ook het interieur een flinke make-over. Het zwart-wit interieur heeft als basis een leer beklede volume dat voor een groot deel bepalend is voor het beeld. Dit komt vooral terug in de woonkamer én in de hal. Ook op de trap en in de garderobe is dit donkere design terug te vinden. In de woonkamer is er gekozen voor een sfeervolle haard. Door het donkere leer te combineren met het strakke, witte interieur is er een mooi contrast ontstaan in het zwart-wit interieur.

Details

Door kleine details toe te voegen zoals randloze spotjes is de woning nog eigentijdser gemaakt. Dankzij de voorstellen van Patina Interieurarchitect is de verbouwing met zwart-wit interieur geslaagd. Zo is er veel gebruik gemaakt van producten die door de bewoners onbekend waren, waardoor het een echte unieke woning is geworden.

 

Tekst: Floor Paridaans
Fotografie: Rik Jansen

____

Meer projecten bekijken van Patina interieurarchitectuur?

 

Patina

Patina interieurarchitectuur


“Interieurs die met de tijd mooier worden.