Luxe woonboerderij met thuis wellness

CORNELS

Midden in het oer-Hollandse landschap ligt deze schitterende woonboerderij. De huidige bewoners kozen ervoor hun woning in het dorp te verruilen voor deze bijzondere woning met een weids uitzicht. Dit was een grote stap omdat er nog erg veel aan de boerderij moest gebeuren voordat hij voldeed aan al hun wensen. Toch wilden zij deze buitenkans niet aan zich voorbij laten gaan en kozen zij ervoor om de uitdaging aan te gaan. Waardoor een woonboerderij, met fijne buitenruimte, ontstond die van alle gemakken is voorzien en volledig past bij zijn bewoners.

Woonboederij, verbouwing, CORNELS

Thuis wellness

Eén van de grootste veranderingen vond plaats in de voormalig schuur/stal. Deze ruimte werd omgetoverd tot sport- en wellnessruimte waar de bewoners na een dag hard werken alles kunnen loslaten en volledig tot rust kunnen komen. In het verlengde van de sauna vind je een luxe terras compleet met zwembad, jacuzzi, buitendouche en terrasoverkapping van CORNELS. De droom van een luxe buitenleven en veel ruimte om te ontspannen, is geheel naar ontwerp van de bewoonster tot stand gekomen. Vakanties naar Curaçao waren haar inspiratiebron. Alles wat je je maar kan wensen op het gebied van een thuis wellness vind terug je in deze boerderijwoning.

Royale overkapping

Een stijlvolle manier schaduw in de tuin te creëren vonden de bewoners in de CORNELS ALYA uit de Elite serie. De lamellen van deze overkapping kunnen kantelen om zo zon toe te laten of juist om zon te weren. De overkapping is erg royaal met een oppervlakte van vier bij zeven meter. Hierdoor voldoet hij aan alle wensen en fungeert hij als eyecatcher van het terras. Dimbare ledverlichting in de lamellen overkapping zorgt ’s avonds voor sfeervol licht waardoor tot laat van het terras en de buitenruimte genoten kan worden.

Meer over CORNELS

CORNELS is een Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonwering en glassysteem. Ze hechten meer waarde aan het buitenleven dan ieder ander bedrijf en proberen het buitenleven voor iedereen dan ook zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast kunnen zij dankzij het unieke maatwerk dat ze leveren iedere specifieke wens realiseren. Zo komen zij tot prachtige resultaten.

Editor: Media team

Datum: 08-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Linda van der Leer