Luxe woonboerderij met waanzinnige raamdecoratie

JASNO

Na vele renovaties is een oude boerderij in Duitsland volledig omgetoverd tot een luxe en hedendaagse woning. Het interieur van deze schitterende woonboerderij straalt rust en comfort uit. Medeverantwoordelijk hiervoor was JASNO, zij leverden en installeerden de shutters en jaloezieën. Zowel in de keuken, woonkamer, badkamer als in de slaapkamer komt deze raamdecoratie terug, allen in dezelfde witte tint. Op deze manier vormen ze de rode draad van het interieur.  

Materialen

De shutters, die allen zijn uitgevoerd in silent view, zijn net als de houten jaloezieën gemaakt van een duurzame houtsoort; het Paulownia hout. Kenmerkend voor deze soort is dat hij stevig maar wel licht is, bovendien hebben ze een isolerende werking. De raamdecoratie houdt in de winter warmte binnen, terwijl ze in de zomer een deel van de warmte buitenshuis houden. De shutters in de badkamer zijn gemaakt van kunststof, waardoor deze spatwaterproof zijn. Ze zien er gelukkig wel hetzelfde uit als de houten variant zodat de eenheid in de woonboerderij blijft bestaan.  

Privacy en lichtinval 

Opvallend aan de shutters in de eetkamer is het railsysteem waarop ze geplaatst zijn. Dit zorgt ervoor dat de raamdecoratie eenvoudig naar de zijkant geschoven kan worden, zodat volop van de tuin genoten kan worden. Ook werden de panelen gesplitst waardoor de perfecte combinatie tussen privacy en lichtinval is ontstaan. Sluit bijvoorbeeld de onderste delen voor meer privacy en open de bovenste zodat licht de woning kan betreden. 

Meer over JASNO 

De producten van JASNO, die de woonboerderij sieren, zijn echte maatwerk shutters en jaloezieën. Je kunt bij het bedrijf namelijk kiezen uit een breed assortiment lak- en beitskleuren, en zijn ook te bestellen in RAL- NCS en F&B kleuren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom langs bij de showroom te Eersel.  

Editor: Media team

Datum: 16-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO