Luxe woonkamer interieur, Studio Robin Sluijzer, Stoer, Groen, Open haard

Luxe woonkamer interieur | Studio Robin Sluijzer

Een rigoureuze transformatie voor een prachtig herenhuis aan de kust

Het is een prachtig herenhuis aan de Nederlandse kust. Ongeveer twintig jaar geleden werd dit pareltje ontworpen door Studio Jan des Bouvrie. De woning is royaal en op de tuin gefocust dankzij de prachtige locatie aan de rand van de duinen. Een paar jaar terug besloten de bewoners dat het herenhuis een rigoureuze transformatie nodig had om een luxe woonkamer interieur te creëren. Het moest meer worden dan alleen ‘winterhuis’ worden. De bewoners vertrokken eerst altijd naar hun woning in het buitenland, maar nu willen ze meer uit het herenhuis halen…

Robin Sluijzer heeft een tijdloze maar stoere stijl, waar de bewoners als een blok voor vielen. Het was dus ook Robin die aan de slag ging met de complete transformatie. Het hoofddoel was om het huis een luchtigere uitstraling te geven. Om bestaande zichtlijnen te accentueren, werden verschillende obstakels verwijderd uit de woning. De oorspronkelijke vormen van de woning zijn hierbij wel intact gebleven en zijn gecombineerd met het luxe woonkamer interieur.

Luxe woonkamer interieur, Studio Robin Sluijzer, Stoer, Groen, Hal, Zichtlijnen

Zichtlijnen

Bij binnenkomt in de hal zie je dat de zichtlijnen goed benadrukt worden. Het zorgt voor een open en logische doorkijk naar alle ruimtes op de begane grond. In de keuken is er een mooie doorkijk gecreëerd naar het luxe woonkamer interieur en de naar de tuin die ontworpen en gerealiseerd is door Studio Redd.

Natuurlijke materialen

Als je op de bank ploft in de prachtige living, ervaar je meteen het interieur wat Studio Robin Sluijzer heeft ontworpen voor deze woning. De stijl herken je aan de natuurlijke materialen en de overload aan groen in huis. Dimitri de Roeck Interiors ging aan de hand van het ontwerp van Robin aan de slag met de inrichting van de woonkamer. De ramen, deuren en kozijnen werden verzorgd door Restyle House. Alles werd door professionals met uiterste passie aangepakt, want het was een flinke klus die gerealiseerd moest worden. Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zeker zijn. De bewoners genieten vanaf het moment van oplevering volop van hun gerestylede woning. En nu gelukkig niet alleen meer in de winter!

Luxe woonkamer interieur, Studio Robin Sluijzer, Stoer, Groen,

 

Meer projecten bekijken van Studio Robin Sluijzer?

___

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Peter Baas

 


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media