Luxe zwart-witte droomkeuken met kookeiland

Alphenberg

Een kookeiland is voor velen een echte droom. In deze Brabantse villa is die droom werkelijkheid geworden. In de strakke luxueuze keuken is het keukeneiland met marmerlook een ware eye-catcher, net als de bijzondere afzuigkap van leer. 

Keuken, kookeiland, The Art Of Living  

Moderne uitstraling

De zwart-witte keuken is een heerlijke plek in deze prachtige Brabantse villa. De keuken is ontzettend strak en modern. Niet alleen qua uitstraling, ook qua keukenapparatuur. Zo vinden we naast het kookeiland een fijne wijnkoelkast en verschillende ovens. De marmerlook contrasteert mooi met de rest van de keuken, zoals de zwarte eettafel waaraan de bewoners kunnen dineren. Hierbij hebben ze ook een heerlijk uitzicht op de achtertuin.  

Keuken, kookeiland, The Art Of Living  

Combinatie van marmer en leer

Opvallend in deze keuken is dat er gekozen is voor bijzondere materialen. De keuken in marmerlook geeft het geheel iets klassieks, terwijl het tegelijkertijd modern en strak blijft. Ook behoudt het de warme sfeer. Dat komt door het warme kleurgebruik op de vloer, maar ook door het exclusieve materiaal van de afzuigkap. De afzuigkap is namelijk gemaakt met leerbekleding van Alphenberg. Bovendien is de afzuigkap enorm opvallend, maar lijkt de kap boven het kookeiland vooral op een designlamp. Erg uniek. 

Keuken, kookeiland, The Art Of Living  

Leer van Alpenberg

Het leer van Alpenberg is perfect te gebruiken in de keuken. Zo kun je een deel van de wand laten bekleden of net zoals de bewoners van dit huis voor bekleding van een afzuigkap gaan. Al het leer van Alphenberg is gemaakt van buffels die vrij hebben rondgelopen. Wel zo prettig om te weten. Hierna is het leer bewerkt en in verschillende kleuren beschikbaar.  

Of je nu een klein deel van je keuken wilt bekleden of een wand in huis. Er is altijd een kleur leer die bij jouw woning of kookeiland aansluit. Bovendien zorg je met leer voor een stoere, maar ook voor een warme uitstraling. Kies voor zwart leer als je van contract houdt en een stoere look and feel wilt en voor bruin- of wittinten als je het meer naturel en landelijk wilt houden. 

Meer informatie over leerbekleding van Alphenberg vind je hier. 

Editor: Media team

Datum: 28-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Jaro van Meerten