zwembad in de tuin, ambiance wellness, zwembad, jetstream

  • Ambiance Premium Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

Luxe zwembad in de tuin | Ambiance Wellness

De zomers doen de laatste paar jaar niets onder voor een zomer in Spanje of Italië. We hebben steeds vaker een lange, hete en betrouwbare zomer, waardoor een (verplichte) vakantie thuis heel verleidelijk is. Met een luxe zwembad in de tuin kan je dat vakantiegevoel goed realiseren. De bewoners van dit mooie optrekje hebben gekozen voor een grijs bouwkundig foliezwembad van Ambiance Zwembaden dat voorzien is van ongekende kwalitatieve keuzes, wat zich uit in een prachtig resultaat dat een aanvulling is op en in lijn met het huis en de tuin.

zwembad in de tuin, ambiance wellness, zwembad, jetstream

Jetstream

Dit foliezwembad heeft een afmeting van 6 bij 3 meter met een diepte van 1,50 meter en is uitgerust met een vijfdelige trap van 80 centimeter breed. Er is genoeg ruimte om langs het zwembad te lopen, terwijl het zwembad groot genoeg is om er met vrienden en familie van te genieten. Er is tevens gekozen voor een jetstream. Hiermee wordt het zwembad als het ware groter gemaakt dan dat het in werkelijkheid is. Een jetstream zorgt namelijk voor een tegenstroming die ideaal is als je conditioneel voor een langere tijd wilt zwemmen. De jetstream zorgt ervoor dat jouw zwembad oneindig wordt vergroot.

zwembad in de tuin, ambiance wellness, zwembad, jetstream

Uitstraling

De kwaliteit van dit zwembad in de tuin is uitermate hoog, getuige de roestvrijstalen inbouwdelen. Roestvrijstaal heeft de namelijk een extreem lange levensduur, maar niet alleen dat, de roestvrijstalen inbouwdelen - zoals de skimmer die ervoor zorgt dat het vuil op het wateroppervlak wordt verwijderd - geven ook een extra luxueuze uitstraling. En wat te denken van de onderwaterverlichting, waarmee het zwembad wordt voorzien van een extra lading sfeer. Dit in combinatie met de verlichting in de tuin resulteert in een enorm gave ervaring tijdens zonsondergang en de rest van de avonduren.

zwembad in de tuin, ambiance wellness, zwembad, jetstream

Techniek

Het geavanceerde lamellendek zorgt er niet alleen voor dat het zwembad vrij blijft van bladeren en zand, maar heeft ook een energiebesparende werking doordat de warmte wordt vastgehouden, waardoor het water wordt verwarmd middels het zonlicht. Tevens zijn de lamellen voorzien van een speciale donkere kamer, waarmee het de groei van algen tegengaat. Van uitstraling tot waterkwaliteit, van inbouwdelen tot techniek, dit zwembad voorziet jarenlang zwemplezier met een fantastische sfeer. Het totaalplaatje creëert een plek waar veel kostbare herinneringen zullen worden gemaakt. Een echte aanwinst voor het huis en het gezin.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Ambiance Wellness

___

ambiance, wellness, luxe, spa, zwembaden, the art of living

___

Meer projecten zien van Ambiance Wellness?