Buitenzwembad, Willy Naessens, luxe, zwemvijver

  • Willy Naessens Swimming Pools
  • Kortrijkstraat 66
  • 9790 Wotegem-Petegem

Luxueus buitenzwembad | Willy Naessens Swimming Pools

We zien steeds vaker dat mensen de keuze maken voor een buitenzwembad. Met de warme zomermaanden is niets heerlijker dan lekker afkoelen in je eigen zwembad in de tuin. Daarnaast kun je in alle privacy genieten van het weer of vrienden uitnodigen voor een heuse poolparty. Bij dit project, gerealiseerd door Willy Naessens, is gekozen voor een zwembad dat helemaal opgaat in de natuur.

Buitenzwembad, Willy Naessens, luxe, zwemvijver

Bosrijke tuin

Deze natuurlijke tuin is te vinden in een bosrijke omgeving in België. De tuin gaat helemaal op in het groen van het naastgelegen bos en biedt enorm veel privacy. Niet gek dus dat de bewoners kozen voor een eigen buitenzwembad met aangelegen poolhouse. Daarnaast is er een houten vlonder rondom het zwembad gelegd, waardoor deze helemaal opgaat in de natuur. Door aan één kleurenpalet vast te houden is er rust gecreëerd en hebben de bewoners de tuin betrokken bij de woning.

Buitenzwembad, Willy Naessens, luxe, zwemvijver

Zwemvijver effect

De klant wilde een buitenzwembad dat helemaal opging in de natuur. Samen is er gekozen voor een donkere liner om het zwemvijver effect te creëren. De donkere liner zorgt ervoor dat het water donkerder lijkt, waardoor het zwembad een wordt met de natuur. Het voordeel hiervan is dat het water perfect behandeld kan worden met chloor en dat het in de winter ook leuk is om naar het zwembad te kijken.

Buitenzwembad, Willy Naessens, luxe, zwemvijver

Persoonlijke aanpak

Bij Willy Naessens wordt elk project persoonlijk begeleidt door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt de klant op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Daarnaast wordt de klant geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes. Een zwembad is maatwerk, en Willy Naessens realiseert ieder droomproject tot in de kleinste details.

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: Willy Naessens

____

____

Meer projecten van Willy Naessens Swimming Pools bekijken?