DC Styling
DC Styling
DC Styling
previous arrow
next arrow

Luxueus interieur op maat | Daniela Cupello Interior Design

In een historisch dorpje in de Bollenstreek startte enige tijd geleden de verkoop van een aantal kavels op een prachtig terrein met uitzicht op het water. De nieuwe bewoners hadden in eerste instantie hun oog op het grootste kavel, dit idee werd echter opzij geschoven voor de combinatie van twee kavels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze twee kavels maakten het mogelijk voor Arie Tuinarchitectuur om een geweldig tuinontwerp inclusief zwemvijver te ontwerpen. Dit ontwerp werd verwezenlijkt door Geerlings Tuinen.

Het bouwen van een huis is een ingewikkeld en kostbaar proces. Je moet grote beslissingen nemen (en het liefst in één keer de juiste beslissingen) en je loopt tegen onvoorziene zaken en kosten aan. Om dit proces in goede banen te leiden hebben de bewoners ervoor gekozen om LCH Bouwmanagement in te schakelen. Wel waren zij zelf bij elke stap van het proces nauw betrokken voor zowel het exterieur als interieur op maat.

Bang & Olufsen Brussee leverde de tv schermen, luidsprekers voor binnen en buiten, de Matrix oplossingen en dat alles op één BeoRemote. Daarnaast zorgden zij voor professioneel wifi en internet | Keijser&Co leverde de elegante meubels voor deze woning.


“In de woonkamer heeft het interieur een warme en stijlvolle aankleding”


Luxueus interieur op maat, DC Styling, interieurarchitect, Italiaanse touch, maatwerk

Bod’or leverde de Le Cadre taatsdeuren, de Christian glasdeuren, de Cube kozijnen en de Amsterdam deuren.

De perfecte oplossing

De schetsen, gewenste stijl en indeling was al geheel gecreëerd voor de kavel die zij in eerste instantie voor ogen hadden. Echter bleek deze wat te klein te zijn ten opzichte van de gewenste realisering van de woning. Een mooie oplossing voor de plannen was om twee kavels te kopen, dit zou wel een uitdaging worden ten aanzien van de benodigde vergunningen. Na een gesprek met de betreffende gemeenteambtenaren en een principeverzoek kregen de nieuwe bewoners groen licht voor het bouwen van hun droomhuis.

Met keukenapparatuur van Miele en een Quooker kokendwaterkraan is ook deze keuken weer helemaal compleet.

Luxueus interieur op maat, DC Styling, interieurarchitect, Italiaanse touch, maatwerk


“We hadden van tevoren met elkaar afgesproken: als het niet meteen goed voelt, dan doen we het niet”


Kuivenhoven keukens maakte niet alleen de keuken op maat, maar ook het maatwerkmeubilair en de inrichting van de kleedkamer en het kantoor.

Interieur op maat

Nadat het exterieur van het huis bepaald was en de bouw van het huis doorgang kon vinden, moest worden nagedacht over de indeling van de woning. De bewoners zijn op zoek gegaan naar een interieurprofessional en kwamen toen terecht bij Daniela Cupello Interior Design.  Bij de eerste ontmoeting voelde de bewoners al direct een klik. “Daniela had al enkele stoffen en materialen meegenomen die gelijk aanspraken door de warme en luxe uitstraling”, aldus de bewoners. Ook haar ideeën en advies over de herindeling vielen bij de bewoners meteen in de smaak, waardoor ze meteen wisten dat Daniela Cupello de ideale partner was voor de realisatie van interieur op maat en het totaalconcept.


“In het kleurenpalet zien we de Italiaanse touch van Daniela: chique, duurzame kleurtonen in zwart, grijs en taupe, afgewisseld met accentkleuren”


De ultieme wow-factor

De bewoners wilden graag de echte wow-factor creëren. Wanneer je de woning binnen komt, is dit gevoel dan ook zeker aanwezig. De verwachtingen beginnen al meteen hoog door de royale hal met de imposante trap en taatsdeuren. Deze worden in de rest van het huis ook zeker waargemaakt, want niet alleen de enorme ruimte van de woonkamer geeft een indruk, maar ook de warme, stijlvolle aankleding van het interieur. “De Italiaanse touch van Daniela is goed terug te vinden in het kleurenpalet met de chique, duurzame kleurtonen in zwart, grijs en taupe, afgewisseld met accentkleuren zoals okergeel en goud”. De keuken bevindt zich in de voorzijde van het huis. Van de keuken tot de kasten in de woonkamer, de badkamer en de gehele bovenverdieping zijn geheel op maat gemaakt.

Het deurbeslag is uit de collectie Piet Boon van Formani.


“Met name haar ideeën ten aanzien van een aantal ruimtes op de eerste verdieping vielen meteen bij ons in de smaak”


Luxueus interieur op maat, DC Styling, interieurarchitect, Italiaanse touch, maatwerk

De bewoners genieten dagelijks van de stijlvolle houten vloer van Martijn de Wit Vloeren.

Luxueus interieur op maat, DC Styling, interieurarchitect, Italiaanse touch, maatwerk

Gordijnen van Atelier Robifl ex en jaloezieën van Indivipro maken de warme sfeer compleet.


“Om verschillende stijlen en smaken samen te voegen in een passend concept voor beiden, vind ik het meest uitdagende van dit vak”


Dankzij de Italiaanse roots van de interieurontwerper kreeg het interieur tot in de details
een functioneel én mooi vormgegeven uiterlijk. | De badkamerkranen zijn van het Nederlandse merk Hotbath.

ETC  Design Center Europe

Vervolgens zijn er een aantal bekende meubelen, zoals de stoelen in de dining en in de living aan de achterzijde van de woning. Deze zijn afkomstig van het toonaangevende inspiratiecentrum ETC Design Center Europe. Ook de groenaccessoires, de gordijnen en enkele kunstwerken zijn hiervan afkomstig.

Tekst: Mascha Ekkel
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Meer projecten bekijken van Daniela Cupello Interior Design?