Luxueus ontspannen: slapen tussen de elegante lamellen van JASNO

JASNO

In het najaar van 2022 opent het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park haar deuren, gevestigd in een voormalig anatomisch laboratorium uit 1908, grenzend aan zowel het bruisende Amsterdamse centrum als het groene Oosterpark. Dit 5-sterrenhotel, met 88 stijlvol ontworpen kamers en suites, belichaamt luxe en elegantie. Een aantal van deze weelderige kamers is voorzien van de verfijnde lamellen van JASNO, waaronder elegante shutters die als de perfecte finishing touch dienen.

Aqualine shutters: luxe en functionaliteit in de badkamer

De hotelkamers, doordrenkt met de rijke geschiedenis van het universiteitsgebouw, worden gekenmerkt door indrukwekkende gangen, schitterende trappenhuizen en zichtbare balken. In de badkamers van deze luxueuze kamers spelen de JASNO Aqualine shutters een centrale rol. Gemaakt van hoogwaardig kunststof uit de Aqualine collectie, zijn deze shutters speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes, wat naadloos aansluit bij het streven naar ultieme luxe. De keuze voor de kleur Signal White 9003 met silent view bediening versterkt de strakke, eigentijdse uitstraling, waardoor de lamellen eenvoudig naar de gewenste stand kunnen worden aangepast tijdens ontspannen badmomenten.

De sleutel tot luxe en functionaliteit

De ontwerpers van Pillows Grand Boutique Hotel hebben bewust gekozen voor de verfijnde functionaliteit van lamellen in de vorm van JASNO Aqualine shutters. Deze bieden niet alleen een esthetische meerwaarde door hun strakke uitstraling, maar ook functionaliteit door de mogelijkheid om de lamellen te verstellen voor optimale lichtinval en privacy. Het gebruik van hoogwaardig kunststof zorgt ervoor dat de shutters bestand zijn tegen vocht, wat cruciaal is voor een luxueuze badkameromgeving.

Ontdek de elegantie van shutters in jouw interieur

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van shutters in jouw interieur? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met de deskundige JASNO adviseurs of breng een bezoek aan het JASNO Inspiratiecentrum te Eersel. Laat je inspireren door de mogelijkheden van JASNO shutters en ontdek hoe deze elegante lamellen een vleugje luxe en functionaliteit aan jouw woonruimte kunnen toevoegen.

Editor: Media Team

Datum: 26-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO