Luxueuze interieurstijl voor bourgondisch genieten

Huis van Strijdhoven

In hartje Brabant ligt deze stijlvolle stadswoning, waarvoor Huis van Strijdhoven een luxueus interieurontwerp heeft verzorgd. Deze woning is zes jaar geleden gebouwd in jaren 30’-stijl. De opdracht voor Huis van Strijdhoven was om een interieurstijl samen te stellen die warm, natuurlijk en stijlvol aanvoelt, maar mét een persoonlijke benadering. Binnen de bestaande woning is de keuken gerenoveerd door het eiland te voorzien van een nieuw ontwerp. Daarnaast zorgt de riante eettafel voor de perfecte plek om echt bourgondisch te kunnen genieten met prachtig uitzicht naar de tuin.   

interieur stijl, Huis van Strijdhoven, The Art of Living

Elke ruimte eigen karakter 

De begane grond bevat diverse ruimtes met ieder een eigen functie, waarbij de uitdaging was om de ruimtes elk een eigen karakter te geven maar deze in materiaal en interieurstijl te verbinden. Mede door de toepassing van grote glazen deuren blijven de zichtlijnen en de verbinding tussen de verschillende ruimtes aanwezig. De verbinding wordt versterkt door de centraal gelegen doorkijkhaard, waar aan beide zijde een uniek tv-meubel is ontworpen. De combinatie van de warme, natuurlijke tinten en diverse texturen zorgen voor een aangename leefomgeving voor de hele familie.  

Meer over Huis van Strijdhoven 

Huis van Strijdhoven is een high-end ontwerpstudio met een showroom van 500 m2 in Oisterwijk. Daar kun je de sfeer proeven van luxe interieurs met een comfortabel woongenot. Materialen, meubels, wandafwerkingen: je krijgt er een indruk van alle mogelijkheden, de stijl van het ontwerpbureau en hun manier van werken. Eigenaar Kees van Strijdhoven ontwerpt interieurs die bekend staan om hun comfort, rust, balans, sfeer en eigenheid. Daarbij staat een luxe uitstraling garant. De woon- en werkwensen van de opdrachtgevers staan daarbij uiteraard voorop. Kees van Strijdhoven brengt die allereerst in kaart, om vervolgens een moodboard en een schetsontwerp te maken. Stap voor stap wordt vervolgens een compleet interieurontwerp uitgewerkt.  

Interieurontwerp, stoffering & inrichting: Huis van Strijdhoven 

Editor: Media team

Datum: 23-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp