wellness, the art of living, 20ft wellness

  • 20ft Wellness
  • Riezebosweg 7
  • 8171 MG Vaassen

Luxueuze wellness in de tuin | 20ft Wellness

Het creëren van een luxueuzewellness unit in detuin kan een grote onderneming zijn. Bij 20ftWellness latenze alles gestroomlijnd lopen, zodatjijnergens zorgen over hoeft te maken.Bij henishet een kwestie van zelf samenstellen en inrichten. Daarna doen zij de restdoor middel van een stappenplan. In dit artikel leggen we graag aan je uit hoe dit stappenplan eruitziet.  

wellness, the art of living, 20ft wellness

Technische specificatie

Nadat de professionals van 20ft Wellness in beeld hebben hoe de unit eruit komt te zien, beginnen ze met een technische specificatie en locatiecheck. Hierdoor zien ze wat ze nodig gaan hebben voor de plaatsing van de unit. Het houtwerk en de assemblagesin deeigenwerkplaatsvoorbereiden is de volgende stap in het proces.Door alles binnenshuis te doenhebben ze perfect zicht op het hele proces vanaf het beginen kunnen ze grip houden op de kwaliteit.De assemblage duurt zes tot acht weken. 

Duurzame fundering

De afleveringvan de wellnessunitkanvaakbinnen één dagdeel.Op het moment van leveren zorgen ze eerst voor dervs-schroeffundering. Deze duurzame en simpele oplossing is stevig genoeg om de complete unit te dragen, terwijl het makkelijker aan te brengen is dan een gegoten fundering. Daarnaast is het milieuvriendelijker dan de veelgebruikte gegalvaniseerde/verzinkte schroefpalen.   

Plug & Play

Daarna kan dewellnessunitopde funderinggetakeld worden.Eénvan hun partners vervoert de unit rechtstreeks vanuit de werkplaats naar de gekozen locatie.Door de basis van een zeecontainer kan deze eenvoudig verplaatst en gehesen worden. Hierdoor staat hij binnende kortste kerenop de juiste plek. Vanaf dat moment is het alleen maar aansluiten op de elektriciteiten testen of alles optimaal functioneert. Alleen nog dehottubof whirlpool vullen met wateren je kunt beginnenmet genieten van dewellnessunit in de achtertuin.Dat is het simpele plug &playconcept van 20ftWellness.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: 20ft Wellness

20ft Wellness

____

Meer projecten van 20ft Wellness bekijken?