Luzano

Luzano is een full-service interieur Design Studio die je helpt met het inrichten van jouw exclusieve woning of je bijstaat tijdens de realisatie van zakelijke projecten. Doordat het bedrijf staat voor een full-service aanpak zijn zij vanaf het allereerste begin betrokken bij de realisatie van fantastische interieurs. Ook wordt alles tijdens de uitvoering tot in detail gemaakt, zodat hun klanten niets anders hoeven te doen dan te genieten van het eindresultaat.

Informatie over Luzano


_-
IMG_6336-02
IMG_6348-02
IMG_6221-01
IMG_6354-01
IMG_6161-01
IMG_6352-01
previous arrow
next arrow

De klant op nummer één:

Bij Luzano streven we ernaar om de volledige potentie van jouw ruimte te benutten. Onze benadering draait om samenwerking, waarbij jouw smaak, ambities en ideeën het startpunt vormen. We combineren dit met onze creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring. Het resultaat? We hebben al talloze droominterieurs werkelijkheid laten worden, zie onze foto’s!

De kracht van Luzano: Lichtplannen

Bij Luzano begrijpen we de kracht van goed doordacht lichtplan. Onze interieurontwerpers staan klaar om je te helpen, zodat je niet hoeft te puzzelen met lichtontwerpen. Dankzij samenwerkingen met vooraanstaande lichtproducenten, bieden we op maat gemaakte lichtadviezen die perfect bij je passen.

Een doordacht lichtontwerp dient meerdere doelen en zorgt ervoor dat je woonkamer, slaapkamer of kantoor de ideale mix van basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting krijgt. Laat ons je helpen om alles op elkaar af te stemmen, zodat een harmonieus geheel ontstaat.

Bezoek onze studio in het midden van het land:

Welkom in onze exclusieve interieur- en lichtstudio, waar we graag de tijd nemen om samen met jou, je visie werkelijkheid te laten worden. Zodra je onze studio betreedt, stap je in een inspirerende omgeving die je uitdaagt om een interieur te creëren dat werkelijk uniek is. Hier staat jouw stijl en jouw ideeën centraal.