previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

M-Design

Hoe M-Design is ontstaan

In 1993 opent Bart Goovaerts een chique showroom met sierschouwen en inbouwvuren, zo’n 1000 vierkante meter groot, waar kwaliteitszoekers alle belangrijke merken kunnen vinden. Naast toekomstgericht zaakvoerder is Bart Goovaerts – door zijn hogere studies ‘Automatisering’ en bijkomende studies ‘Architectuur’ – vooral iemand die streeft naar de perfectie op gebied van vormgeving en technologie, meer bepaald de verbrandingsprocessen in inbouwhaarden en designkachels.

In 2001 begint hij zijn eigen vuren te ontwikkelen. Na zowat een jaar van veel zoeken en uitproberen leidt zijn passie uiteindelijk tot de ontwikkeling van een toestel met revolutionair – want nog onbestaand – verbrandingssysteem en een sterk geoptimaliseerd luchtspoelsysteem. In datzelfde jaar 2002 richt hij M-Design BVBA op om de vuren van eigen vinding te commercialiseren. Zijn jarenlange ervaring in plaatsing en verkoop van inbouwvuren en haarden geeft hem de nodige bagage en ervaring en kennis om een perfect toestel te ontwerpen, waarbij niet alleen de vormgeving maar ook het gebruiksgemak belangrijke criteria zijn. Zo ontstaan de eerste LUNA-modellen, en bijna tegelijk ook de VENUS-inbouwvuren.

In 2005 komt er reeds een verbeterde versie van de Luna: de LUNA GOLD Collection. Op Batibouw 2007 zijn de nieuwe Luna-gasmodellen dé grote blikvanger en, niet onlogisch, ook dé grote verkoophit. Sindsdien is M-Design, dankzij onder meer enorme investeringen in marketing, constant blijven groeien. In 2013 maakt de onderneming een fikse sprong met de gloednieuwe DIAMOND-collectie: ecologische gas- en houtvuren met breed en duurzaam toekomstperspectief, zuinig, verbruiksvriendelijk, hand in hand met de natuur.

____

Meer projecten bekijken van M-Design?

Woning Bart Goovaerts

Bart Goovaerts, succesvolle zakenman, richtte met een grote liefde voor vuur MARGO- design op. Hij produceert en ontwerpt zelf haarden met een uniek design. M-design groeide zelfs uit tot een van de grootste spelers op de Europese markt. Bart weet zijn zwak voor vuur bewonderend door te voeren naar zijn eigen aangename woning met maar liefst zeven haarden!

Strandvilla

De bouwheren van deze strandvilla, op een prachtige locatie in Knokke-Heist, hadden vroeger een appartement in het drukkere stadsgedeelte, maar misten toch de geborgenheid en privacy van een individuele woonplaats.

Kempische villa

De overburen van de gelukkige bewoners van deze villa in kempische stijl wonen in een sierlijk kasteeltje. Dit kasteeltje heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwerpfase van deze woning. Zo is de koninklijke allure samengesmolten met een modern randje wat resulteert in een speels samenspel van verschillende stijlen. Ondanks de mix van verschillende stijlen beschikt de woning over een natuurlijke uitstraling.

 

M-Design


“Wij leveren de hoogste kwaliteit!

 ___

Contactgegevens:

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem
    België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media