Maak je buitenverblijf compleet met een glazen schuifwand

Metalura

Vormt het weer een spelbreker terwijl je juist van je overkapping, buitenverblijf of poolhouse wilt genieten? Een glazen schuifwand van Metalura maakt jouw buitenruimte helemaal compleet. 

Een glazen wandsysteem is voor elk weertype geschikt en brengt je nieuwe mogelijkheden. Je zit aangenaam beschut, zonder verlies van licht of panorama. Je blijft in elk seizoen in contact met je tuin. Glazen schuifwanden worden perfect op iedere gewenste maat geleverd en gemonteerd. Zo maak je jouw overkapping of buitenverblijf helemaal compleet en heb jij je eigen plek waar het elke dag aangenaam vertoeven is. 

Glazen schuifwanden in een minimalistisch design 

Voel je de behoefte om als het even mooi en zonnig weer is, ook echt beschut buiten te kunnen zitten? Met de prachtige glazen wandsystemen van Metalura creëer je een heerlijk beschutte buitenruimte en heb je geen last meer van de wind.  En nog een voordeel, met de glazen schuifwanden van Metalura zit je niet binnen, maar ook niet buiten; ultieme vrijheid, dat is wel zo prettig. Met een glazen schuifwand geniet je 365 dagen van een windvrij terras. Een glaswand zorgt ervoor dat jouw buitenverblijf een ruimte wordt die je makkelijk bij kunt verwarmen op de dagen dat het er fris is. Heb je in de zomermaanden juist behoefte aan een verkoelende bries? Dan schuif je in een handomdraai de glaspanelen over de soepele rails naar één kant of beide kanten en komt er een aangenaam windje in je buitenverblijf of poolhouse. Of je loopt lekker naar buiten naar je terras en neemt daarna een frisse duik in je zwembad. Glazen schuifwanden zorgen voor ongekend veel vrijheid. 

Industriële glazen schuifwand 

Houd je meer van een industriële vormgeving? Naast de transparante glazen schuifwanden, hebben we bij Metalura ook een Steel-ART glazen wand in steellook ontwikkeld. Daarmee geef je jouw buitenverblijf of poolhouse een eigentijdse uitstraling. Bij Steel-ART combineert Metalura topkwaliteit aluminium met topdesign voor een unieke uitstraling. Steel-ART glaswanden verwijzen met hun “steel look” naar de industriële designperiode van de jaren 20 en 30.  

Duurzame glaswand  

Transparante glazen schuifwanden van Metalura bestaan uit oersterk en gehard veiligheidsglas van 10 mm dik en hebben een zeer luxe uitstraling. Het glas van Steel-ART is 8 mm. Het solide schuifsysteem zorgt voor een soepele geleiding, de glaswanden zijn daardoor gemakkelijk en snel te openen en te sluiten. Schuifwanden van glas zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie, leverbaar in verschillende maten en in elke RAL-kleur. Glazen schuifwanden zijn beschikbaar in een drie, vijf- of zevenspoor voor als je een grote opening in je buitenverblijf hebt. Zo houd je altijd een vrij gevoel en volledig uitzicht op je tuin of omgeving. 

Buitenleven, tuinkamer, Metalura

Extra flexibiliteit met het glazen draai-/vouwsysteem  

Naast glazen schuifwanden, heeft Metalura ook een glazen wandsystemen met een draai-/vouwsysteem. Deze glazen panelen zijn extra flexibel wat betreft indeling. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen over één enkele, verzonken rail. Daardoor heb je altijd een onbeperkte doorgang naar de tuin. Het glazen draai-/vouwsysteem is volledig transparant met ruimtebesparende slim-fitprofielen of beschikbaar in Steel-ART voor een industriële vormgeving en steellook. Bij Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem heb je keuze in de roedeverdeling, zoals een vierkante verdeling of juist asymmetrisch. Je hebt de vrijheid om zelf jouw gewenste indeling te kiezen, passend bij je wensen en de stijl van je woning. Liever een andere kleur dan steellook? De profielen zijn ook in andere kleuren beschikbaar.  

Innovatie en ontwikkeling 

Bij Metalura staat innovatie centraal. We ontwikkelen alle glazen wandsystemen zelf en luisteren goed naar jouw wensen, zodat je ook echt een glazen schuifwand op maat krijgt. Elk project is daarom maatwerk. Een projectadviseur komt altijd bij je thuis om alles volledig in te meten en daarna worden de glazen wanden op maat geproduceerd. Metalura is een vooruitstrevend bedrijf dat de waarden van het traditionele Hollandse ambacht koestert. Alle producten worden in Alblasserdam ontworpen en geproduceerd. Voor de grondstoffen werken we bij Metalura samen met Nederlandse leveranciers. Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. Ontwikkelingen en innovatie staan hoog in het vaandel en de medewerkers zijn elke dag gemotiveerd om slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving te realiseren. Een omgeving waarin je je volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten in elk seizoen. 

Editor: Media team

Datum: 18-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Metalura

Fotografie: Metalura