Maak jouw woning modern en simpel

Jouw woning modern en simpel maken? Ga voor smart oplossingen!

Wil je jouw woning modern en simpel maken en ben je op zoek naar de ideale manier om dit te doen? Wat dacht je van smart oplossingen? Hiermee maak je jouw woning in een klap zowel modern als simpel, omdat smart items zoals onder andere het smart lock van boldsmartlock.com/nl veel gemak met zich meebrengen. In dit artikel vertellen wij je met welke artikelen je jouw woning het beste modern en simpel kunt maken. Lees snel verder en ontdek welke smart oplossingen wij voor jou in petto hebben!

Installeer slimme sloten

Door slimme sloten zoals het Bold smart lock te installeren, kun je je woning op de beste wijze beveiligen tegen inbrekers. Het smart lock zorgt ervoor dat er meer veiligheid bij de deur ontstaat en is eenvoudig te installeren. Het slimme slot is vanaf elke plek bedienbaar en tevens zonder telefoon te openen. Wanneer er iets gebeurt, krijg je automatisch een push melding. En groot voordeel is dat het cilinder van dit slot over 3 SKG sterren beschikt en daardoor zeer veilig en lastig kapot te krijgen is.

Koop slimme verlichting

Ook slimme verlichting mag zeker niet in een moderne woning ontbreken. Kies je voor smart verlichting, dan zal je veel gemak en comfort ervaren en heb je beter zicht in huis. Je lampen zijn prima aan- en uit te zetten vanaf waar je ook bent. Je hoeft dus niet meer op te staan om de lampen aan of uit te doen. Het is tevens mogelijk de verlichting via je smartphone of tablet te dimmen als je wat meer sfeer in de ruimte wenst.

Zet smart speakers in de woonkamer

Ook smart speakers maken jouw woning meteen een stuk moderner. De smart speaker maakt het mogelijk vanaf elke plek in huis andere muziek op te zetten of het volume te verhogen of te verlagen. Het is ook mogelijk je smart speaker te vragen wel weer het is, wat de exacte datum en tijd is en wat het actuele nieuws is. Zo ben je snel overal van op de hoogte en hoef je niet eerst nog op je smartphone of laptop te kijken.

Hang een slimme thermostaat op

Een slimme thermostaat is zeker handig voor in huis. Deze zorgt er namelijk voor dat de verwarming wordt afgestemd op jouw gedrag. De diverse functies zorgen ervoor dat het bedienen van de slimme thermostaat vrij eenvoudig is en er energie bespaard wordt. De verwarming kun je vanaf elke plek bedienen en je hoeft ook niet meer zelf de klok te programmeren.

Met welke toepassingen ga jij jouw woning modern en simpel maken?