Maak kennis met de diensten van Delektro

Delektro

Delektro staat bekend als een unieke installateur van functionele en fascinerende techniek. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in domotica, audio, energie, elektrotechniek, verlichting en beveiliging; eigenlijk alles wat met jouw technologische apparaten in en rondom het huis te maken heeft. Om steeds weer projecten op een succesvolle wijze af te ronden werkt het bedrijf met aandacht en stijl. Ze behandelen jouw wensen en ideeën alsof ze van hen zijn. Het maakt niet uit of het om een woning, een verbouwing, een grootse showroom of een representatief kantoorpand gaat, zij maken er het allerbeste van. Graag lichten we dan ook nog een aantal diensten van Delektro verder uit. Er is ten slotte ook zo veel mogelijk.

Showroom, domotica, Delektro

De realisatie van een lichtplan

Allereerst kun je bij Delektro terecht voor het ontwerp en de realisatie van een doordacht lichtplan. Vaak wordt een lichtplan onderschat en verdwijnt het naar de achtergrond, terwijl het zo ontzettend veel kan doen voor een ruimte. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook een showroom of een bedrijfspand kunnen worden verrijkt met fijne verlichting. Bij Delektro houdt dit in dat zij samen met jou naar alle mogelijkheden gaan kijken, om hier vervolgens de beste opties uit te selecteren. Dit doen ze door te luisteren naar jouw ideeën, door de architectuur van het gebouw tot zich te nemen en te kijken naar het interieurdesign. Doordat het bedrijf de lichtplannen niet alleen ontwerpt maar ook realiseert, zijn ze altijd haalbaar. Delektro weet wat er standaard mogelijk is, maar ook waar maatwerk ruimte biedt. Maak dan ook vooral gebruik van dit expertise.

Installatie van domotica

Wanneer je al jouw technologische apparaten aan elkaar wilt koppelen voor puur gebruiksgemak en de bevordering van jouw leefcomfort, ben je ook bij Delektro aan het juiste adres. Zij installeren domotica systemen die menselijke handelingen automatisch maken. Om te tonen wat domotica precies is heeft het bedrijf een speciale domotica showroom. Hier ervaar je de systemen in het echt en ontdek je de eindeloze mogelijkheden. Een domotica systeem maakt het bijvoorbeeld mogelijk tijdklokken in te stellen, waarmee je verlichting aan kunt laten gaan wanneer je wat later thuis bent. Ook kun je er de temperatuur mee regelen en springt muziek automatisch aan.

Showroom, domotica, Delektro

Beveiligingsinstallaties

Ook ontwerpt Delektro beveiligingsinstallaties. Wanneer je een nieuwe woning of een bedrijfspand realiseert, is de beveiliging hiervan een belangrijk onderdeel. In hun showroom kun je de technologie van de beveiligingsinstallaties in het echt ervaren. De intelligentie van de systemen en het briljante gebruikscomfort spreken gegarandeerd aan. Om uit al deze fantastische opties te kunnen kiezen is het van belang dat je bewuste keuzes maakt. Wat is de waarde bijvoorbeeld, van wat je wil beschermen? Of hoe groot is de kans dat incidenten zich voordoen? Effectief beveiligen, daar draait het om. Daarom geeft Delektro jou graag advies op het gebied van beveiliging.

Verduurzamen met Kiwatt

Wanneer je een gebouw wilt verduurzamen ben je bij Delektro aan het juiste adres. Delektro is namelijk ook een official dealer van Kiwatt. Met een Kiwatt batterij is het heel eenvoudig om jouw energieopslag efficiënt en bedrijfszeker te maken. De compacte batterijen hebben namelijk een groot opslagvermogen en door deze rondom jouw woning te plaatsen, kun je energie opslaan. Hierbij draait het vooral om energie die opgewekt wordt door zonnepanelen. Vervolgens berekent een computer met slimme software wat je het beste kunt doen met deze stroom; moet het opgeslagen blijven of is het slim om weer terug te geven aan het net? Zo kun je de kostbare pieken in jouw energieafname zelf afvlakken.

Meer over Delektro

In dit artikel staan slechts enkele diensten waarvoor je bij Delektro terecht kunt. Echter kun je met nog veel meer vraagstukken bij hen terecht. Wil je hier meer over weten? Breng dan een bezoek aan hun showroom of bekijk de website. Zo kom je nog veel meer over het bedrijf te weten!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 28-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie the art of living

Fotografie: Delektro