Maak kennis met de nieuwe collectie verlichtingsarmaturen van Tekna 

Tekna

Tijdens de afgelopen editie van de Maison & Objet in Parijs presenteerde Tekna hun uitgebreide assortiment verlichtingsarmaturen. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen en een hoog afwerkingsniveau zorgde ervoor dat de verlichting door velen bewonderd werd. Ook werd uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe collectie in samenwerking met GioBagnara, een pionier op het gebied van Italiaans leer. De nieuwe collectie werd daardoor uniek in zijn soort en laat zich het beste omschrijven als elegant, uniek, maar vooral exclusief. Met de nieuwe producten hoopt Tekna klanten te verblijden op het gebied van kwaliteit en detail. We lichten dan ook graag twee blikvangers uit, die op de beurs het middelpunt van belangstelling waren.  

De Astone collectie 

De Astone collectie staat voor een schitterende vereniging van kunst, vakmanschap, innovatieve technologieën en high-end verlichting. Deze prachtige armaturen zijn te verkrijgen in de vertrouwde materialen zoals messing, glas en brons. Hier werd echter een duurzame natuurstenen variant aan toegevoegd. Dit materiaal bewaakt de authenticiteit van het product. Geen twee armaturen zullen hetzelfde zijn. Dat komt doordat het natuursteen uit de natuur gewonnen werd en daardoor een eigen geschiedenis en een eigen verhaal kent. Door met dit materiaal te werken ontstond een waanzinnige reeks aan designverlichting.  

Blyxx schakelaars 

Ook liet Tekna de wereld kennis maken met Blyxx. Dit product versterkt handgemaakte verlichting door mooi ontworpen schakelaars. Deze schakelaars zijn in verschillende afwerkingen en uitvoeringen te verkrijgen, waardoor ze altijd op subtiele wijze verwerkt kunnen worden in jouw interieur. Bovendien worden de schakelaars gemaakt van duurzaam messing, wat ook bijdraagt aan de eenvoudige integratie van de schakelaars in iedere inrichting. Blyxx combineert dan ook een hoogwaardige afwerking met een nieuw en minimalistisch design. Wil je meer weten over de handgemaakt verlichting, het high-end assortiment of de nieuwe designschakelaars? Neem dan een kijkje op het bedrijfsprofiel, hier vind je nog meer informatie.  

Editor: Media team

Datum: 09-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Tekna