Maak kennis met de producten van Blend Window Fashion

Blend Window Fashion

De producten van Blend Window Fashion zijn een ware toevoeging aan ieder interieur. Dit komt niet alleen door de prachtige vormgeving, maar ook door de uitmuntende kwaliteit en de functionaliteiten. De maatwerk raamdecoratie biedt daardoor een meerwaarde voor het woongenot van al hun klanten. Bovendien wordt constant rekening gehouden met de trends en de laatste ontwikkelingen. Ook levert het bedrijf constant maatwerk, zodat hun producten in iedere situatie de gewenste oplossing zijn. Graag lichten wij deze prachtige producten dan ook nog wat verder uit.  

Raamdecoratie, Raambekleding, Blend Window Fashion, The Art Of Living

Stijlvolle shutters  

Blend Window Fashion staat allereerst bekend om hun prachtige shutters. Deze houten raamdecoratie is te verkrijgen in verschillende kleuren en diverse variaties. Kies voor natuurlijke tinten met een nerfstructuur, voor een trendy kleur of een strakke look; het is allemaal mogelijk. De shutters worden volledig met de hand en dus op maat gemaakt, waardoor ze perfect geplaatst kunnen worden voor ieder raamtype. Een ander voordeel van de shutters is dat ze je de mogelijkheid geven om zelf de mate van privacy en lichtinval te bepalen. Al met al weet de raamdecoratie jouw interieur op ongekende wijze te verrijken. 

Raamdecoratie, Raambekleding, Blend Window Fashion, The Art Of Living

Handgemaakte jaloezieën 

Naast dat Blend Window Fashion shutters produceert hebben zij ook verschillende soorten jaloezieën in hun assortiment. Deze zijn te verkrijgen in hout, kunststof en aluminium. Ook deze collectie is volledig met de hand gemaakt, laat je spelen met licht en past bij vrijwel iedere interieurstijl. De jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit en verzekeren langdurig plezier.  

Producten in het echt beleven 

Wil je de producten in het echt ervaren? Dan is een bezoekje aan een van de showrooms van de aangesloten dealers zeker het overwegen waard. Hier kunnen professioneel opgeleide deskundigen al jouw vragen beantwoorden en jouw adviseren op het gebied van raamdecoratie. Het is de uitgelezen plek om de producten in het echt te ervaren en beleven.  

Editor: Media Team

Datum: 28-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living