Maak kennis met de stijlvolle lounge chair: Barrel 

Borek Parasols | Outdoor furniture

Een fijne lounge chair is in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Maar hoe maak je een keuze? Met de uitvoeringen van Barrel wordt het maken van een keuze ineens erg eenvoudig. Deze lounge chairs weten direct alle aandacht op te eisen. De prachtige collectie werd voor Borek ontworpen door Maarten Olden. De hoogwaardige teak lounge chair kreeg een ronde belijning en een zitting met afgeronde armleuningen, wat bijdraagt aan de toegankelijke uitstraling van het meubelstuk. Daarnaast is het elegante teakframe uitgevoerd met vier iets uitstaande poten.  

Chair, tuinmeubelen, Borek, The Art Of Living

Ontspannen zithouding 

Om volledig te kunnen ontspannen in de lounge chair is deze beschikbaar met zowel een hoge als een lage rugleuning. Deze rugleuning wijkt iets uit naar achteren waardoor het ontspannen gevoel extra benadrukt wordt. De rugleuning zal je omarmen en biedt ondersteuning aan zowel de schouders als het hoofd. De achterzijde van de chair bestaat uit naturel getinte robes, die ervoor zorgen dat het design vanuit alle kanten adembenemend is. Dezelfde kleurtint werd ook gebruikt voor de complete zitting, die eveneens gemaakt werd van de hoogwaardige robe. Bovendien is de stoel te verkrijgen met een bijpassende voetenbank voor een volledig ontspannen zithouding.  

Prato Kussen 

Het Prato kussen met een linnen look en een zachte uitstraling is bestand tegen alle weersomstandigheden en draagt ook bij aan het zitcomfort. De kussens van de chair zijn uitgevoerd in de zandkleur ‘shell’. Een associatie met de zee is dan ook snel gemaakt.  

Meer over Borek 

Deze lounge chair maakt dus onderdeel uit van het assortiment van Borek. Borek is een toonaangevend merk in zowel het binnen- als buitenland. De collecties van het bedrijf geven een nieuwe dimensie aan het begrip buitenleven. Dit komt door de combinatie van ongekend comfort, een eigentijdse uitstraling en het gebruik van ambachtelijke, duurzame materialen. Het buitenmeubilair is te verkrijgen bij verschillende dealers, maar ook in hun eigen showroom in Oisterwijk.  

Editor: Media Team

Datum: 25-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art Of Living