Maak kennis met Luzano: dé full-service Interieur Design Studio

Luzano

Wat is het geheim van een geslaagde renovatie van een interieur? Wat geeft Luzano interieurs hun zeggingskracht? Hoe komt subtiele kostbaarheid tot stand? Wie bewaakt de balans tussen verademende rust en spraakmakende details? Simpeler misschien: waarom klopt alles?
Het antwoord is even eenvoudig als krachtig. Het is een kwestie van én inhoud, én proces. Én de Luzano ontwerpvisie, die richting geeft aan alle keuzes, én de regie waardoor we consistente uitvoering waarborgen. Want kleine en grote verbouwingen zijn multidisciplinaire projecten, met tal van leverende en uitvoerende partijen. En u weet het. De beste afzonderlijke ingrediënten vormen niet zomaar een delicatesse. Daar is de hand van de meester voor nodig. Het is precies de rol die wij als interieurontwerpers hebben in uw project. Leidend op inhoud. Samenwerkend in de uitvoering. Verbindend, delend, inspirerend ook. Want echte grandeur duldt geen concessies. Visie blijft zichtbaar. Ontdek Luzano.

Interieur, de gezichten achter Luzano, Luzano, The Art of Living

Warmte, rust en harmonie 

Voor Arie zijn warmte, rust en harmonie essentieel in ieder design. Zijn passie voor design begon al op jonge leeftijd. Samen met zijn achtergrond in de maritieme wereld, kenmerken zijn designs zich door de doordachte en verfijnde details die bijdragen aan een luxe uitstraling. Samen met het vaste team van specialisten realiseert Arie designs op het hoogste niveau dat perfect aansluit op jouw wensen. Voor Arie is enkel het beste goed genoeg.  

Een prachtig ontwerp zien ‘groeien’ 

Interieurdesigner Anne krijgt energie van het zien ‘groeien’ van een prachtig ontwerp waarin de wensen van de klant centraal staan. Al sinds januari 2021 is Anne onderdeel van het team van Luzano. Samen met het kleinschalige team brainstormt Anne om tot het perfecte ontwerp te komen dat vervolgens wordt omgezet in iets tastbaars. Het resultaat? Een woning of kantoor waar de klant zich helemaal thuis voelt en waar de kenmerkende stijl van Luzano duidelijk zichtbaar is.  

Gepersonaliseerde omgeving  

De Interieur Designers van Luzano creëren niet alleen functionele binnenruimtes, maar ook binnenruimtes die esthetisch aantrekkelijk zijn. Dit wordt bereikt door de juiste technische kennis en artistieke inzichten te combineren om zodoende een gepersonaliseerde omgeving te creëren die perfect in harmonie is. Een gepersonaliseerde omgeving die voldoet aan de wensen, behoeften en smaak van de klant. Jouw droominterieur begint hier! Benieuwd wat Luzano voor jou kan betekenen? Luzano ontvangt je graag in de inspirerende creatieve studio.  

Editor: Media Team

Datum: 01-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Luzano