Maak kennis met revolutionaire drank- en wijnkoeler

DeNardi

In een tijd waarin technologische vooruitgang de manier waarop we onze dagelijkse taken uitvoeren blijft veranderen, zijn er soms innovaties die ons weten te verrassen met hun eenvoud en doeltreffendheid. Een goed voorbeeld daarvan is de Kaelo. Dit is een knap staaltje technologie dat op een ingenieuze wijze drankjes weet te koelen. We vertellen je graag meer over deze indrukwekkende wijnkoeler.

Wijnkoeler, keukenapparatuur, DeNardi, The Art Of Living

Innovatieve wijnkoeler

De Kaelo drankkoeler is dus een opmerkelijke uitvinding die het koelen en serveren van drankjes op een nieuwe manier benadert. Het ontwerp combineert functionaliteit met esthetiek in de vorm van een verfijnd design. Hierdoor is het zowel thuis als in de horeca een absolute must have. Het apparaat is ontworpen om flessen wijn, champagne en andere dranken op de perfecte tempratuur te houden, zodat ze direct geserveerd kunnen worden. Dit doet de wijnkoeler zonder dat er ijs, koelers of onderdompeling bij komt kijken. Maar hoe werkt deze blikvanger dan wel?

Wijnkoeler, keukenapparatuur, DeNardi, The Art Of Living

Geavanceerde technologie

De Kaelo maakt gebruik van een geavanceerde technologie die bekend staat als inductieve koeling. Dit betekent dat de wijnkoeler gebruik maakt van elektromagnetische velden die de temperatuur van de fles reguleren. Het hart van de Kaelo is een ringvormige opening waar de fles in geplaatst kan worden. Zodra de fles zich hierin begeeft wordt deze omringd door een koelingszone, die voorziet erop dat de aangegeven temperatuur gewaarborgd wordt. Hierbij komt de Kaelo niet in contact met de fles, waardoor bevriezing of condensatie voorkomen wordt. Het resultaat is een elegante presentatie van de fles.

Wijnkoeler, keukenapparatuur, DeNardi, The Art Of Living

De voordelen

Het indrukwekkende koelsysteem biedt tal van voordelen. Het zorgt bijvoorbeeld gebruiksgemak, het voorkomt condensatie, waardoor de fles ook mooi blijft voor wanneer hij geserveerd wordt en daarnaast is het product erg veelzijdig, vrijwel alle flessen kunnen door de Kaelo gekoeld worden. Bovendien kent het product ook een stijlvolle vormgeving, waardoor hij aan iedere setting een gevoel van verfijning en klasse toevoegt. De Kaelo is dan ook zeker het overwegen waard. Kijk op de website van DeNardi voor meer informatie.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 06-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DeNardi