previous arrow
next arrow
Slider

Maas Architecten

Al ruim 25 jaar levert Maas Architecten kwaliteit gericht op moderne architectuur. De oprichter Wim Maas vindt het belangrijk dat er veel tijd wordt besteed aan onderzoek en aan de ontwikkeling van een concept dat past bij de opdracht, de opdrachtgever en bij de plek. Samen met zijn studievriend Frank Vijftigschild die één jaar na oprichting in dienst trad komt hij tot ontwerpen die verassen en nieuwe inzichten bieden.

Totaalbegeleiding

Iedere opdracht geeft een verrijking. Hierbij spelen de context van het project, de beleving en duurzaamheid een grote rol. Niet alleen de wensen en voorkeuren van de bewoners zijn van belang. Ook de omgeving, de functionaliteit, de materialen en sfeer van de ruimte is van belang. Overal moet over nagedacht worden, iedere keuze en elke ruimte. Bij Maas Architecten hebben ze veel ervaring met het maken van deze keuzes. Daarom adviseren ze niet alleen maar begeleiden ze u door het hele traject van ontwerp tot bouw. Zo maken ze bijzondere architectuur voor bijzondere opdrachtgevers.

Unieke ontwerpen

Iedere architect heeft zijn eigen signatuur, zo zal een project nooit hetzelfde worden opgeleverd. Bij Maas Architecten krijgt de architect vrijheid om zijn eigen creativiteit en passie in zijn ontwerpen terug te laten komen. Toch wordt er een integrale aanpak en overkoepelende stijl gehanteerd. Dit komt dankzij intensieve samenwerkingen tussen de medewerkers. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat de opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

___

Alle exclusieve woningen van Maas Architecten bekijken? 

Modern landhuis

Dit moderne landhuis is gelegen op een oud landgoed en steekt af tegen de natuurlijke achtergrond. Ondanks lijken het huis en de omgeving elkaar goed aan te vullen. Binnen en buiten zijn één, volledig zoals Maas het bedoeld heeft.

Strak modern interieur

Deze strakke villa is omgeven door een bosrijke omgeving. De omliggende tuin zorgt voor een verzachting van de overgang van de harde lijnen in natuurlijke omgeving. De strakke lijnen worden van buiten ook doorgetrokken naar binnen, om de zichtlijnen in stand te houden. Door de grote raampartijen is de scheiding tussen binnen en buiten minimaal en kan je optimaal genieten van het uitzicht op de bostuin.

Modern wonen

Deze moderne villa is gelegen in een groene omgeving met een sensationeel uitzicht. Bijzonder aan de woning is dat deze is opgebouwd uit een hele verdieping en twee halve verdiepingen. Doordat er voor een open constructie is gekozen sluiten de ruimtes perfect op elkaar aan. De woning gaat mooi op in het achterliggende landschap.

 

 

 

maas architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, totaalarchitectuur, interieur, exterieur, ontwerpen, the art of living, exclusief ontwerp, exclusieve architectuur

Frank Vijftigschild


“Onze architectuur is eigenzinnig, eigentijds en altijd op maat.”

 

___

Contactgegevens:

  • Maas Architecten
  • Henriette Van Lijndenlaan 1
    3703 AS Zeist
  • ’t Ei 1
    7241 AK Lochem

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 05 | mrt | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media