• VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Maatwerk binnen de wellness | VSB Wellness

VSB Wellness BV uit het Nederlandse Diessen is zonder enige twijfel dé specialist in maatwerkwellnesprojecten. Hun leidinggevende positie is te danken aan een aantal belangrijke factoren: ze luisteren ontzettend goed naar de klant, werken enkel met topmerken vanuit eigen productie, stellen alleen de beste vaklui te werk, investeren continu in productontwikkeling en innovatie en werken samen met binnen- en buitenlandse architecten en opdrachtgevers. Hun recent opgeleverde project ‘Perfect Sense’ in Kampenhout wordt hier tentoongesteld. We hebben het hier over puur maatwerk binnen de wellnessindustrie.

maatwerk, VSB-Wellness, the art of living

Wellness center

Het leveringsprogramma van VSB Wellness omvat high-end sauna’s, infraroodcabines, zwembaden, stoombaden, whirlpools alsook de totale interieurinrichting van de bijhorende infrastructuur. Voor Perfect Sense, het luxe wellness center in Kampenhout, werkten ze nauw samen met Annelies Claes, grote bezieler en coördinator van het project. Bij Perfect Sense stond VSB Wellness in voor de realisatie van de sauna’s, de jacuzzi’s, de infraroodruimte, de zoutwand en het zwembad.

Allround bedrijf

Er werden verschillende sauna’s geïnstalleerd waaronder een panoramasauna, gewone binnen- en buitensauna’s en een infraroodsauna. Ze stonden tevens in voor de zwembaden, de dompelbaden en het wisselbad. Daarnaast installeerden ze twee professionele jacuzzi’s, één in de tuin en één op het dakterras. Tot slot installeerden ze er een bijzondere zoutsteenmuur, boordevol mineralen uit het Himalayagebergte. Ook de styling, het design en de meeste interieurafwerkingen van het wellnesscomplex werden door hen gerealiseerd.

Sfeervol

De beelden spreken eigenlijk voor zich: exclusieve doucheruimtes met zwart marmer, saunaruimtes met sfeermakende ledverlichting en een ontspanningsruimte met high end maatwerkhaarden. Alles is strak afgewerkt en met veel liefde en zorg ontworpen. Alle ruimtes ademen bijna letterlijk de luxe uit die je wil ervan in een wellness. Hier is het op en top genieten!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

VSB Wellness, Home wellness, sauna, stoomcabine, ligbad, regendouche, spa, thuis spa, luxe wellness, the art of living

____

 

Meer projecten zien van VSB Wellness?