Exclusief buitenverblijf op maat

Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Ben je op zoek naar extra ruimte, of je wil graag langer van het buitenleven kunnen genieten? Dan is het buitenverblijf Imago de perfecte oplossing! Imago is een exclusief lamellendak dat met verschillende uitbereidingen, zoals bijvoorbeeld schuifwanden, verandert in een hoogwaardig buitenverblijf. Avalon heeft naar wens van de klant een buitenverblijf op maat gemaakt dat tot in perfectie is afgewerkt. Door hun jarenlange ervaring, de nieuwste innovaties en een gevoel voor emotie is het eindresultaat verbluffend. Hiermee worden alle verwachtingen die je kunt stellen aan een buitenruimte overtroffen. Het buitenverblijf kreeg hierdoor een eigen identiteit en unieke persoonlijke stijl.

Buitenverblijf, Lamellendak, Avalon

Exclusieve overkapping aan huis

De bewoners van deze waanzinnige woning vonden het belangrijk dat de flexibele terrasoplossing aan zou sluiten bij de stijl van de woning. Daarom kozen zij voor het strakke en moderne design van het type Imago, met kwalitatief hoogwaardige eigenschappen die in geen enkel ander lamellendak terug te vinden zijn. Bij het inrichten van deze prachtige tuinkamer heeft de klant gekozen voor de BiColor Cocoon versie met aan de buitenzijde een donkere kleur en een witte tint aan de binnenzijde. Hierdoor past het lamellendak zowel bij het in- als het exterieur. De kantelbare lamellen zorgen voor het reguleren van zonlicht, ruimtelijkheid, voldoende ventilatie op warme zomerdagen en beschutting tegen kou en regen. Daarnaast werd hier LED verlichting in zowel de lamellen als ook rondom aan de gootstructuur geïntegreerd, zodat ook ’s avonds de luxe uitstraling van het lamellendak op subtiele wijze aanwezig is.

Van lamellendak tot luxe tuinkamer

Naast de vele voordelen van de exclusieve overkapping met lamellendak, hebben de bewoners ook profijt van de glazen schuifwand op maat en het screen dat eveneens geïntegreerd is in het frame. De glaswanden zorgen voor een verlenging van het buitenleven op de killere dagen en avonden tijdens het seizoen. Ze zorgen namelijk voor optimale beschutting tegen wind en regen met behoud van volop lichtinval, ruimtelijkheid, vrij zicht op de tuin en het zuiver blijven van het terras. Het windvaste screen zorgt voor het weren van de laagstaande zon aan de westzijde. Dit biedt voldoende comfort om op het terras te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd aan het begin van de avond.

Buitenverblijf, Lamellendak, Avalon

Maatwerk

Deze hoogwaardige overkapping met lamellendak is dus volledig maatwerk in maatvoering en uitvoering. Hierdoor past het buitenverblijf volledig bij de wensen van de klant en de uitstraling van de situatie. Dit flexibele, luxe buitenverblijf van Avalon maakt het mogelijk om op een bijzondere manier in te spelen op de weersomstandigheden. Hierdoor krijgt het buitenleven meer inhoud. Ook is de sfeer van de woning op deze manier op prachtige wijze verbonden met de tuin.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 02-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living