hekwerk, DJS Hekwerken, poort, luxe, beveiliging

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Maatwerk hekwerk | DJS Hekwerken

Wanneer u nadenkt over het laten plaatsen van een toegangspoort, neem dan eens contact op met DJS Hekwerken. Zij zijn gesitueerd in Vuren en werken door heel Nederland. Alles wordt volledig in eigen beheer gefabriceerd, gemonteerd en gesteld. Ze hebben een veelzijdig vakteam van 15 man dat van A tot Z bij het project betrokken is. Bekijk dit voorbeeldproject maatwerk hekwerk, in samenwerking met interieurarchitect Marco Daverveld.

Stijlen

De stijlen die vaak terugkomen in toegangspoorten zijn onder te verdelen in vier stijlen: modern, tijdloos, klassiek en hout. Uiteraard is ook al het denkbare maatwerk hekwerk mogelijk. DJS Hekwerken staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Voor iedere klant wordt uitgebreid de tijd genomen, graag onder het genot van een kop koffie. Klanten geven aan dat ze het advies op het gebied van design en techniek als zeer prettig ervaren, maar vooral de manier waarop DJS Hekwerken een complete poort in één dag oplevert, is erg uniek.

Natuurlijk

De poort die hier geïnstalleerd is, is gemaakt vanuit een klassiek design. De prachtige horizontale lijnen die eindigen in een punt worden al decennia gemaakt door vakmensen met liefde voor vormgeving. De toegangspoort bestaat uit twee evenredige elementen die tegelijkertijd openen. Links en rechts ervan is een verlaagd hekwerk geplaatst, waarbij het hek aan de rechterkant functioneert als een kleine toegangspoort; ideaal als je even met de fiets snel weg wil. Het klassieke ontwerp komt meteen terug in de verlichting die is geplaatst op de zuilen. Er is goed nagedacht over het gehele plaatje.

hekwerk, DJS Hekwerken, poort, luxe, beveiliging

SpeedGate

Het meest innoverende product van DJS Hekwerken is de SpeedGate. Deze toegangspoort levert een betere prestatie, heeft een mooier design en verbruikt minder energie dan de gemiddelde toegangspoort. De DJS SpeedGate is dan ook een rasechte speedgate die berekend is op intensief gebruik. De DJS SpeedGate is daardoor volcontinu te gebruiken. De hydraulische aandrijving op laagspanning ontwikkelt nauwelijks warmte. Je bent daardoor zeker van een betrouwbare, razendsnelle bediening.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: DJS Hekwerken

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?