Maatwerk keuken met exclusieve uitstraling

Van Essen Keukens

Deze maatwerk keuken kenmerkt zich door een strak design, moderne kleuren, stijlvolle kranen en greeploze kasten. Al deze elementen samen zorgen ervoor dat de keuken er modern en hedendaags uitziet. Deze exclusieve en volledig op maat gemaakte keuken is het werk van Van Essen Keukens. Zij waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van de keuken. Het bedrijf staat al jaren betekend als dé keukenleverancier van exclusieve keukens. Het bedrijf heeft al vele projecten op hun naam staan en dat betekent dat zij beschikken over voldoende kennis en vakmanschap. Dit is dan ook af te lezen aan dit fenomenale ontwerp.

Het royale kookeiland 

Het eerste dat opvalt aan dit fantastische keukenontwerp is het riante kookeiland. Het kookeiland is erg aanwezig en biedt voldoende ruimte om culinair te koken. Ook kunnen gasten plaats nemen aan het kookeiland in afwachting van het eten. Het keukenblad is vervaardigd in kwartsiet in de kleur Taj Mahal met een gepolijste afwerking. Deze lichte kleur contrasteert op prachtige wijze met de donkere fronten en zorgt ervoor dat alle ogen meteen naar het eiland toe getrokken worden. Om het geheel af te maken werd er een rvs-plaat van Bora geïnstalleerd, met een recirculatie unit.

Maatwerk, keukens, Van Essen Keukens

De maatwerk kastenwand 

De maatwerk kastenwand kreeg dezelfde kleur als de fronten van het kookeiland. Deze donkere kleur komt goed tot zijn recht doordat er veel daglicht de keuken weet te betreden. Hierdoor wordt het keukendesign niet te zwaar en blijft de ruimte open en groot ogen. In de kastenwand werd innovatieve keukenapparatuur geïnstalleerd. Er kan gebruik gemaakt worden van een combi-stoomoven, een inbouwoven, een koelkast, afwasautomaat en een heuse wijnkast. Alle producten zijn van merken als Miele, Gaggenau en Liebherr. Op deze manier kan niet alleen genoten worden van de prachtige maatwerk keuken, maar ook van alle vernuftigheden die hij te bieden heeft.

Editor: Media team

Datum: 22-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Essen Keukens