Maatwerk keuken met unieke kenmerken

Steegaa Interiors

Steegaa Interior is een bedrijf dat altijd een mooie bijdrage levert aan de meest prachtige en spraakmakende interieurontwerpen. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en gaan tot het uiterste om de wensen van hun klanten te vervullen. Met hun vakmanschap en passie zullen ze geen uitdaging uit de weg gaan. Deze maatwerk keuken is daar het perfecte voorbeeld van. Alles aan dit fantastische ontwerp klopt tot in de kleinste details en is volledig afgestemd op de opdrachtgevers en de woning. Het meest bijzondere aan deze keuken is dat een deel onder de trap werd geplaatst, voor een uniek uiterlijk.

Een harmonieuze samenhang

De maatwerk keuken bevindt zich dus voor een gedeelte onder een prachtige houten trap. Hierdoor wordt op een bijzondere wijze ruimte bespaard. Onder de trap werd ruimte gerealiseerd voor een koffienis en afgeschuinde eiken schappen, waardoor verschillende keukentoebehoren netjes opgeborgen kunnen worden. Andere elementen die deze keuken zo bijzonder maken, zijn de eiken uittrek plateau’s, het spoeleiland met bar en de servies- en drankkast die verborgen ligt achter waanzinnige rookglazen deuren. Bovendien is het keukendesign afgestemd op de rest van het interieur, waardoor een harmonieuze samenhang is ontstaan tussen de verschillende ruimtes.

Eenheid door materialen

De keuze voor bepaalde materialen is één van de manieren waarop in de maatwerk keuken samenhang werd gecreëerd. Zoals al eerder werd benoemd speelt eiken fineer een grote rol in het ontwerp van de keuken. In de koffienis zien we dit materiaal terugkomen en ook de trap, die een belangrijke rol speelt in het design, bestaat uit eiken fineer. Dit werd gecombineerd met mdf fingerproof super mat lakwerk. Dit is hetgeen waarmee de kasten en lades werden bewerkt. Om het geheel af te maken werd gekozen voor een keukenblad van Dekton Xgloss Taga Stonika. Dit voorziet in een chique touch en maakt het plaatje helemaal compleet.

Editor: Media team

Datum: 09-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Steegaa Interiors