Gaggenau, Kastenwand, SANT Interiors, Samenwerking, maatwerk keuken

Samenwerking Gaggenau – SANT Interiors | Gaggenau

Met oog voor detail en kwaliteit, ontwerpt, produceert en realiseert SANT Interiors stijlvolle maatwerk interieurs voor bedrijven en particulieren, zo ook keukens. De exclusieve maatwerk keukens worden versterkt door de hoogwaardige inbouwapparaten van Gaggenau. Een perfecte combinatie.

“Onze vakmensen steken elke dag weer hun gouden handen uit de mouwen voor het mooiste en beste resultaat”, zegt Walter Sant, interieurarchitect en eigenaar van SANT Interiors. Zo ook de vakmensen bij Gaggenau. Zij controleren tijdens elke stap in het productieproces hun werk op imperfecties. Deze constante kwaliteitscontrole zorgt dat Gaggenau een buitengewone reputatie heeft. “Dat kan ik beamen, zegt Walter. Onze klanten zijn zeer tevreden over de apparatuur van Gaggenau en ervaren zo veel gemak van hun maatwerk keuken.” Gaggenau kenmerkt zich door de strakke, sublieme detaillering van de apparatuur en het bedieningsgemak. “Het is een genot om deze apparatuur te mogen inbouwen; het eindresultaat is altijd spectaculair! Ook ervaren wij een optimale ondersteuning van de adviseurs van Gaggenau.”

Gaggenau, Kastenwand, SANT Interiors, Samenwerking, maatwerk keuken
 
 

Showroom keuken 400 Serie Gaggenau

In de showroom van SANT Interiors staat een schitterende showroomkeuken, uitgevoerd in een natuurlijke kleur, licht gerookt eiken wat diagonaal en recht verwerkt is met stoere stalen grepen en een Grigio Perla marmeren werkblad.

De maatwerk keuken is uitgerust met Gaggenau apparatuur. De strakke, verticale ovenopstelling bestaat uit een 76 cm brede combi-stoomoven en bakoven uit de 400 Serie. De ovendeuren hebben een bijzondere, greeploze vormgeving en zijn te openen met één simpele aanraking van het display.
 
Gaggenau, Kastenwand, SANT Interiors, Samenwerking, maatwerk keuken
 
 

Flexibele kookzones

Dankzij de naadloze integratie in het werkblad voorziet de kookplaat niet alleen in indrukwekkende prestaties, maar ook in schitterend design. De rechthoekige kookzone bestaat uit twee flexibele inductiekookzones. Voor grotere pannen, een teppanyaki, grillplaat of wok (gebruikmakend van een wokring) vormen deze eenvoudig samen één grote kookzone. Het keukeneiland is voorzien van een 400 Serie Flex inductiekookplaat met werkbladafzuiging: een set van twee vlak te integreren Vario inductiekookplaten in combinatie met werkbladafzuiging.
 

 
 

Koken op sterrenniveau

SANT Interiors heeft enkele spraakmakende interieur elementen gemaakt voor het tweesterrenrestaurant Fred in Rotterdam. Onlangs maakte tweesterrenchef Fred Mustert zelf gebruik van de 400 Serie Flex inductiekookplaat in de showroom keuken van SANT Interiors. “Ik was écht verrast. Hun maatwerk keuken is prachtig, heerlijk om in te koken!”. Klik hier voor meer informatie.
 

Tekst: Gaggenau
Fotografie: Peter Baas

__

Gaggenau

Meer projecten bekijken van Gaggenau?