Maatwerk meubels van kwaliteit

Olàv Home

Wanneer een locatie zoveel mogelijkheden heeft als deze, is het zeker de moeite waard om de oorspronkelijke woning te verbouwen. Aan de rand van een Brabants bos schittert deze riante, luxe villa. Zowel het interieur als het exterieur heeft een eigentijdse look gekregen. De maatwerk meubels van Olàv Home brengen deze gerenoveerde villa naar een ongekend niveau.  

Maatwerk meubels, Olav Home, The Art of Living

Bohemian tuinkamer 

Het exterieur van de woning verhult de verassingen die je binnen in de villa tegenkomt. Iedere ruimte is naar smaak van de bewoners tot leven gebracht met diverse materialen en kleur combinaties. Vanuit de in bohemian stijl ingerichte tuinkamer heb je prachtig uitzicht op de tuin en het aangrenzende bos. De tv is ingenieus uitklapbaar weggewerkt in het plafond. Terwijl je wegkruipt in de zachte bank met kussens, plaids en poefjes in kleurrijke stoffen en patronen, kun je ervoor kiezen om naar het haardvuur te staren of je blik te verplaatsen naar de tuin. De bank, afkomstig van Olàv Home, sluit naadloos aan bij het natuurlijke kleurenpalet wat de overhand heeft in deze relaxruimte.  

Authenthiek en exclusief 

De hand van de vrouw des huizes is niet alleen in deze ruimte goed zichtbaar, maar ook in de tv-kamer, die achter de keuken is gelegen. Hier koos zij voor behang op het plafond, een blauwe velours bank van Olàv Home met kleurrijke sierkussens en dezelfde blauwe kleur op de muren als in de keuken. Deze ruimte geeft een goede indruk wat een opvallendere kleur, zoals deze heldere blauw tint, voor invloed kan hebben. Olàv Home drukt met hun authentieke en exclusieve maatwerk direct een unieke stempel op een interieur.  

Maatwerk meubels, Olav Home, The Art of Living

Meer over Olàv Home 

Olàv Home staat bekend om haar kwaliteit en exclusiviteit. De gehele collectie wordt ontwikkeld in eigen beheer en bestaat uit meubelen van hoogwaardige materialen. De meubelen zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling in huis gecombineerd met het moderne en hedendaagse comfort. 

Editor: Media team

Datum: 09-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Olàv Home