schuurwoning, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

  • Van Eyck shutters
  • Oude Graaf 6
  • 6002 NL Weert
  • Contact:
  • Tel.: +31 495 71 28 44
  • E-mail: info@vaneyckshutters.com

Maatwerk raamdecoratie voor bijzondere raampartijen | Van Eyck shutters

Deze luxe, moderne schuurwoning kenmerkt zich door de eenvoudige, langgerekte vorm, hoge en grote raampartijen, een open leefruimte en de stoere, massieve constructie. De vide biedt een indrukwekkende en open blik naar de leefruimte beneden, maar zorgt ook voor een prachtig uitzicht naar buiten toe. Voor de aankleding van de grote raampartij hebben de bewoners gekozen voor shutters van Van Eyck shutters. Zij bieden een totaaloplossing voor maatwerk shutters; van persoonlijk advies en een nauwkeurige inmeting aan huis tot aan de perfecte montage door eigen vakmensen!

schuurwoning, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

Extra karakter met de Van Eyck Cottage collectie

De grote raampartij is voorzien van shutters uit de Van Eyck Cottage collectie. Deze stijlvolle shutters worden vervaardigd uit massief Paulownia hout en zijn zodanig bewerkt dat de houtstructuur extra zichtbaar en voelbaar is. Deze zwarte shutters geven deze luxe schuurwoning een extra stoer en sfeervol karakter!

schuurwoning, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

Optimaal genieten van daglicht

Vanuit zowel de beneden- als bovenverdieping geniet men van het licht dat door de grote raampartij binnenkomt. De shutters zijn niet alleen ontzettend stijlvol maar dienen natuurlijk ook als zonwering. Het licht wordt gelijkmatig verdeeld in de leefruimtes, waardoor het vele licht dat binnenkomt aangenaam is voor het oog! De lamellen zijn in verschillende standen te kantelen waardoor op elk moment van de dag de gewenste lichtinval, privacy en sfeer wordt gecreëerd.

schuurwoning, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

Railsysteem voor puur gemak

De shutters op de benedenverdieping zijn uitgevoerd met een railsysteem, waardoor de luiken eenvoudig te openen en sluiten zijn. Heerlijk om op zonnige dagen de deuren en de shutters te openen en een vakantiegevoel te creëren. Een leuk weetje; shutters worden ook vaak toegepast als roomdivider óf als kastdeuren!

schuurwoning, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

Speciale raamvormen

De moderne schuurwoning heeft een prachtig zadeldak dat aan de buitenkant bedekt is met riet. Het enorme, driehoekige raam vraagt voor extra expertise en maatwerk wat raambekleding betreft. De shutters werden precies in de juiste vorm geproduceerd en passen daardoor perfect tot in detail. Van op maat gemaakte shutters tot aan de plaatsing, alles is tot in de puntjes goed geregeld!

 

Tekst: Van Eyck shutters
Fotografie: Van Eyck shutters

___

LOGO

___

Meer projecten zien van Van Eyck shutters bekijken?