Maatwerk voor exclusiviteit, Gardano, maatwerk

  • Gardano Outdoor Living
  • Ambachtweg 24
  • 5731 AG Mierlo

Maatwerk voor exclusiviteit  | Gardano

Het plaatsen van een overkapping levert vaak bij het ontwerp al problemen op. Je wil namelijk dat de overkapping niet al het zonlicht weghaalt, maar het dak moet er wel voor zorgen dat het aangenaam vertoeven is buiten, onder alle weersomstandigheden. De lamellendaken van Gardano weten dat in iedere situatie te bieden, omdat Gardano alleen maar maatwerk levert. Deze exclusiviteit garandeert meteen een waanzinnige uitstraling waarvan visite kan genieten, maar ook de horecaondernemer kan hier goed gebruik van maken. Mensen willen graag een drankje doen, maar bij de eerste zonnestraal mag dat al meteen het terras zijn. Met een lamellendak kan je altijd alles bieden, zeker als het in totaal zeven(!) lamellendaken betreft die allemaal apart van elkaar ingesteld kunnen worden.

Geborgenheid

We willen allemaal ons binnenleven verlengen naar buiten. Buiten is het fijn. We houden van alle zonnestralen die we pakken kunnen en we laden onze batterij buiten op. Het outdoor leven kan je enorm versterken met een lamellendak van Gardano. De overkapping is niet alleen prettig voor het tegenhouden van zonnestralen, maar ze brengt ook genegenheid en geborgenheid. Zitten onder een overkapping voelt gewoon een stuk beter dan zitten in een kaal stuk tuin of op een leeg terras. Gardano is een bedrijf dat graag de klanten voorziet van kwalitatieve producten die volledig zijn afgestemd op de eisen en wensen. Dat bekent maatwerk per lamellendak.

Buitenbeleving

De absolute buitenbeleving met deze hooggewaardeerde comfortabele buitenruimte van Gardano wordt enorm versterkt. Het enige wat je nog rest is puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP-screens die bestaan uit 135 graden oriënteerbare lamellen met aluminium kopschotten. Met een simpele druk op de knop maak je gebruik van de optimale zoninval of creëer je een aangename schaduwplek. Laat je verrassen door het ultieme gevoel van luxe en vrijheid in je eigen tuin of commerciële terras. En afmetingen zijn bij Gardano geen beperkingen. Gardano is namelijk het enige bedrijf dat het lamellendak kan produceren op iedere gewenste maatvoering. Maatwerk is hier de standaard.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gardano

___

Gardenworld, Gardana outdoor living, Relaxun, lamellendak, veranda, aluminium poorten, schuttingen

___

Meer projecten bekijken van Gardano?