• Martens Design 
  • Neonweg 172
  • 1362 AE Almere

Maatwerk voor unieke spiegels | Martens Design

Martens Design, het bedrijf van Sam Martens, ontwerpt en produceert designspiegels op maat. Sam is al sinds 2010 actief in de badkamerbranche. Hij begon met werken in een badkamerwinkel, wat na het afronden van zijn hbo-studie resulteerde in een geslaagd ondernemingsplan over designspiegels. Martens Design onderscheidt zich door de unieke vormen en designs van de spiegels. 

Design

Martens Design heeft een ruim assortiment aan design spiegels die je in iedere ruimte kunt plaatsen. Naast de populaire rechthoekige spiegels leveren zij ook ronde,hexagonen ovale spiegels. Alle spiegels zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen worden uitgebreid met extra opties zoals ledverlichting erachter voor een romantische gloed rondom de spiegel.

Maatwerk

Naast het standaard assortiment aan spiegels is het ook mogelijk om maatwerkspiegels bij Martens te bestellen. Door de stijlvolle designs zal jouw maatwerkspiegel een echte eyecatcher worden in het interieur. Neem geheel vrijblijvend contact met Martens Design op om de mogelijkheden te bespreken. 

Collecties 

De collectie MIAMI spreekt ontzettend aan, omdat deze spiegels prachtige opstaande randen hebben. Sam Martens laat op zijn website zien hoe gaaf het is om deze spiegel weer óp een rechthoekige spiegel met gerookt glas te plaatsen. Het effect is heel interessant. Een ander bijzonder ontwerp is er één dat bestaat uit twee samensmeltende ronde spiegels: origineel én een echte eyecatcher. Sommige hexagon spiegels bevatten een gouden gloed en afgebakende rand, zodat je een extra luxe uitstraling krijgt.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Martens Design

___

Martens Design, spiegels, maatwerk, design spiegels
___

Wil je meer projecten van Martens Design bekijken?