deuren, grezzo, the art of living

  • Grezzo
  • IJsselveld 27
  • 3417 XH Montfoort

Maatwerkdeuren die een statement maken | Grezzo

Eigenlijk is de wereld van interieurdesigners niet gigantisch groot. Iedereen kent elkaar en ook op ons platform die je vaak dezelfde mensen voorbijkomen. Grezzo is ook zo’n grote naam die je bij veel projecten weer genoemd ziet worden. Hun specialisatie is het aanbrengen van exclusieve, handgemaakte afwerkingen. Maatwerkdeuren finishen met waanzinnige materialen maakt ook deel uit van hun werkzaamheden. Denk hierbij aan voordeuren, taatsdeuren, complete kozijnen. Voor partner Houtz hebben ze zelfs een Grezzo metal lijn mogen maken die is opgenomen in de deurencollectie. En ook zij werken samen met grote namen zoals Bob Manders, Osiris Hertman en Studio Liv.

deuren, grezzo, the art of living

Perfecte afwerking

De decoratieve afwerkingen van Grezzo die worden gebruikt voor de afwerking van maatwerkdeuren zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis is een mengsel van polymeer, epoxy, cement of metaaldeeltjes. Door toevoeging van verschillende componenten is het waterdicht, zeer hard en toch flexibel. Alle producten hebben dezelfde eigenschappen en voordelen. Ze zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en kunnen op elke ondergrond en vorm aangebracht worden. Daarnaast zijn ze zowel binnen als buiten toe te passen.

deuren, grezzo, the art of living

Grezzo Metal

Grezzo metal is hun bijzondere exclusieve metaalafwerking, die zij in verschillende structuren en uitstralingen aan kunnen brengen. Van blinkend goud tot grof afgewerkt brons. Of zelfs een zwart geoxideerde deur, vol karakteristieke scheuren voor een rustieke look and feel, behoort tot de mogelijkheden.

deuren, grezzo, the art of living

Grezzo Concrete

Met hun concrete afwerkingen verzorgen zij voor veel keukenbouwers en maatwerkspecialisten voornamelijk keukenbladen en tafels. Deze betonafwerking is waterdicht, krachtig en zeer goed bestand tegen vuil en vetvlekken. Ideaal dus voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. De bladen kunnen naadloos afgewerkt worden en dus zijn alle lengtes mogelijk. Ook een blad op locatie afwerken behoort tot de mogelijkheden.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Grezzo

____

____

Meer projecten van Grezzo bekijken?