Maatwerkmeubels zijn altijd een passende oplossing 

Luucsmo

Duurzaam Dutch Design is waar het bij Luucsmo om draait. Unieke meubels in gelimiteerde oplages zorgen voor die exclusiviteit en luxe waar je naar op zoek bent. Het ontwerpen en maken van meubels die nog niet bestaan is waar het hart van Lucas Bes sneller van gaat kloppen, om steeds weer die verbazing en verwondering op te wekken bij cliënten. Gezien zijn talent wordt hij – uiteraard – ook gevraagd om maatwerk te leveren, voor interieurs met soms een moeilijke hoek of lastige afmeting. Voor zijn laatste maatwerkproject, in samenwerking met Engel Interieur Advies, is hij aan de slag gegaan met het realiseren van een lange kastenwand, voorzien van bar, bureau en garderobe. 

Maatwerkmeubels 

Dutch Design meubels zijn minimalistisch en innovatief. Ze zetten Nederland op de kaart. De eigen collectie van Luucsmo bestaat uit drie meubellijnen, waarvan er maar 111 van elk gemaakt worden. Bij elk meubel krijg je een certificaat van echtheid, zodat je zeker weet dat je een origineel exemplaar hebt. Exclusief én duurzaam. Naast de exclusieve eigen collectie, realiseert Luucsmo ook maatwerkmeubels, zoals deze 12 meter lange kastenwand, voorzien van bar, bureau en garderobe. Maar liefst 288 eiken latten met vilt in de tussenruimte verbergen op een elegante manier de vele functies van deze kast. Door de combinatie met het vilt wordt de ruimte tevens akoestisch enorm verbeterd, wat meer woongenot met zich meebrengt. Sfeervolle Ledverlichting accentueert de glooiende vorm een geeft het geheel een luxueuze uitstraling.

Meer over Luucsmo 

Hout is altijd een belangrijk onderdeel van de collectie van Luucsmo, maar Lucas Bes houdt ook van materiaalcombinaties en het experimenteren met nieuwe materialen. Door andere invalshoeken te gebruiken bij het ontwerpen en de inspiratie vooral buiten de interieur sferen te halen, komt hij vaak op verassende designs. Daarnaast maken ze de meubels altijd zo duurzaam mogelijk, van ontwerp tot materiaal keuze, en van transport tot afvalverwerking. Duurzaamheid is al vanaf het begin af aan een van de kernwaarden van Luucsmo. Bewust omgaan met materialen en ook zo gezond mogelijke meubels creëren voor bij de cliënt thuis, dat is van belang voor Luucsmo. 

Editor: Media team

Datum: 13-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Luucsmo